Χιμένεθ: «Κάναμε καλή δουλειά...»

17:21 - 31/01/2021

Χιμένεθ: «Κάναμε καλή δουλειά...» 31/01/2021  Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, υποστήριξε πως οι παίκτες του έπαιξαν πολύ καλά κόντρα στον ΟΦΗ. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη από τον Ραντόνια που δεν τον έβαλε στη θέση του Μπακάκη. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μανόλο Χιμένεθ στην κάμερα της Nova:  «Όσο περπατούσα σκεφτόμουν και στεναχωρήθηκα για τον τρόπο που χάσαμε από τα Γιάννενα. Το λίγο χρονικό διάστημα που ήμασταν εδώ μας βοήθησε, εγώ ήθελα οι παίκτες μου να συγκεντρωθούν στο ποδόσφαιρο.  Είναι δύσκολο να τονώσεις μια ομάδα που ήταν χάλια ψυχολογικά πριν έρθω. Για εμένα είναι οι καλύτεροι και το έδειξαν σήμερα, το καλοκαίρι θα γίνει ένα τεστ, αλλά τώρα πρέ

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χιμένεθ: «Βοήθησα την ομάδα ψυχολογικά»

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στο ψυχολογικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ τη φετινή σεζόν, στήριξε τους παίκτες του, αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Νταντσένκο, ενώ ζήτησε συγγνώμη επειδή δεν χρησιμοποίησε τον Ραντόνια. H AΕΚ άφησε πίσω την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ, καθώς επικράτησε 2-0 του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ για τη 20ή αγωνιστική και επέστρεψε […] The post Χιμένεθ: «Βοήθησα την ομάδα ψυχολογικά» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Χιμένεθ : «Κάναμε καλή δουλειά, συγνώμη από τον Ραντόνια»

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκρυψε την ικανοποίησή του μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ ενώ ζήτησε συγγνώμη στον Ραντόνια που δεν τον έβαλε όταν έγινε αλλαγή ο Μπακάκης.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)