Δημήτρης Λιγνάδης: Αιφνιδιαστική αποπομπή του από το Εθνικό Θέατρο

15:11 - 02/02/2021

«Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη». Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Facebook: «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιγνάδης: Δεν υπάρχει άνωθεν εντολή για παραίτησή μου από το Εθνικό Θέατρο

Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης τονίζει ότι συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του στο Εθνικό Θέατρο.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δημήτρης Λιγνάδης: Διαψεύδει για την παραίτηση από το Εθνικό Θέατρο

Όργιο φημών ξέσπασε τις τελευταίες ώρες με κεντρικό πρόσωπο τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. Ο ηθοποιός προχώρησε σε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι παραιτήθηκε ή του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του και πως συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του στο Εθνικό Θέατρο. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δημήτρη Λιγνάδη […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: «Ουδέποτε μου ζητήθηκε να παραιτηθώ»

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης, με ανακοίνωσή του, διαψεύδει κατηγορηματικά ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Αιφνιδιαστική αποπομπή του από το Εθνικό Θέατρο

Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Facebook: «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε την παραίτηση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεατρου Δημήτρη Λιγνάδη, σύμφωνα με αξιόπιστες δημοσιογραφικές πηγές. Θα παρακαλούσα να μη γίνουν εικασίες γύρω από τους λόγους της παραίτησης. Επισήμως ακόμα τίποτα δεν είναι γνωστό».   Δείτε την ανάρτηση: Η Λίνα […] The post Δημήτρης Λιγνάδης: Αιφνιδιαστική αποπομπή του από το Εθνικό Θέατρο appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Σάλος με αποπομπή από Εθνικό Θέατρο. Ακρίτα, σ@ξουαλική παρενόχληση, βιογραφικό

Πώς αποπέμφθηκε κακήν κακώς από το Εθνικό Θέατρο ο Δημήτρης Λιγνάδης; Στο πλαίσιο των καταγγελιών που έρχονται στο φως για παρενοχλήσεις στον χώρο της τέχνης, σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αποπομπής του Δημήτρη Λιγνάδη από το Εθνικό Θέατρο. Την είδηση έκανε γνωστή η Έλενα Ακρίτα, η οποία έγραψε στο Facebook: «Η Λίνα Μενδώνη ζήτησε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Σάλος με αποπομπή από Εθνικό Θέατρο. Ακρίτα, σ@ξουαλική παρενόχληση, βιογραφικό.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απάντησε για αποπομπή από Εθνικό, καταγγελίες. Νέες αιχμές βόμβα Έλενας Ακρίτα

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Λιγνάδης για τις πληροφορίες της Έλενας Ακρίτα ότι αποπέμπεται από το Εθνικό Θέατρο; Σάλος προκλήθηκε από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αυτό που έκανε εντύπωση είναι το υπονοούμενο της Έλενας Ακρίτα για τους λόγους απομάκρυνσης του Δημήτρη Λιγνάδη. Όμως η αλήθεια φαίνεται ότι είναι κάπως αλλιώς. Ή […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απάντησε για αποπομπή από Εθνικό, καταγγελίες. Νέες αιχμές βόμβα Έλενας Ακρίτα.

Διαβάστε το στο fimes.gr

Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο

Με ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Λιγνάδης τονίζει ότι συνεχίζει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του στο Εθνικό Θέατρο.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησής του

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο»

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έκανε ο Δημήτρης Λιγνάδης.«Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Δ. Λιγνάδης: Διαψεύδει τα περί παραίτησής του από το Εθνικό

O Δημήτρης Λιγνάδης, ο οποίος παραμένει στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, με δήλωσή του διαψεύδει τη φημολογία που αναπτύχθηκε περί παραίτησής του. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς μου από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, θα ήθελα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν παραιτούμαι από το Εθνικό

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου με ανακοίνωσή του, διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησής του από το τιμόνι της πρώτης σκηνής της χώρας.

Διαβάστε το στο monopoli.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”