Άντζελα Δημητρίου: «Με κοίταζε και αυνανιζόταν»

08:39 - 04/02/2021

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην ON Time και την Σάσα Σταμάτη για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια […] The post Άντζελα Δημητρίου: «Με κοίταζε και αυνανιζόταν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άντζελα Δημητρίου: Με κοίταζε και αυνανιζόταν

«Μου το έκανε 3-4 φορές» αποκαλύπτει η Άντζελα Δημητρίου.

Διαβάστε το στο

Άντζελα Δημητρίου: Ερχόταν σπίτι μου και αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μου

Καρέ καρέ περιγράφει η Άντζελα Δημητρίου το συνέβη με θαυμαστή της, που πήγαινε έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Άντζελα Δημητρίου: Με κοίταζε και αυνανιζόταν ο ανώμαλος!

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου: Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα; «Ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να […] The post Άντζελα Δημητρίου: Με κοίταζε και αυνανιζόταν ο ανώμαλος! appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σοκάρει η Άντζελα Δημητρίου: "Με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν"

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από χρόνια

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άντζελα Δημητρίου: Ήρθε κάτω από την πολυκατοικία, με κοίταζε και αυνανιζόταν

Με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση το παρελθόν. Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα; Ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άντζελα Δημητρίου: Με κοίταζε και αυν@νιζόταν – Μου το έκανε 3-4 φορές

Ποιος; Ποιος; Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην ON Time για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από πολλά χρόνια με έναν θαυμαστή της που πήγαινε έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια και αυνανιζόταν μπροστά της.   Μου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα; Ναι, ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράιδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού και με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν. Το έκανε μία φορά; Μου το έκανε 3-4 φορές. Εσύ πώς αντέδρασες τότε; Επειδή τότε ήταν δίπλα μας η

Διαβάστε το στο spoilers

Άντζελα Δημητρίου: «Με κοίταζε και αυνανιζόταν ο ανώμαλος»

Η γνωστή τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου μίλησε στην εφημερίδα ON Time και την Σάσα Σταμάτη για ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που συνέβη πριν από πολλά χρόνια με έναν θαυμαστή της που πήγαινε έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια και αυνανιζόταν μπροστά της. Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της συνέντευξης που έδωσε η Άντζελα Δημητρίου: Σου έχει συμβεί κάποιο ... The post Άντζελα Δημητρίου: «Με κοίταζε και αυνανιζόταν ο ανώμαλος» appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Άντζελα Δημητρίου: Ερχόταν σπίτι μου και αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μου

Καρέ καρέ περιγράφει η Άντζελα Δημητρίου το συνέβη με θαυμαστή της, που πήγαινε έξω από το σπίτι της στα νότια προάστια  Δημόσια τοποθετήθηκε η Άντζελα Δημητρίου, για το θέμα τον ημερών με τις αλλεπάλληλες καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση. Η τραγουδίστρια μίλησε στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από […] The post Άντζελα Δημητρίου: Ερχόταν σπίτι μου και αυνανιζόταν μπροστά στα μάτια μου appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο