Συγκινήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου – Το on air τηλεφώνημα στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του
13:33 - 04/02/2021
Μία ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ιωάννα Μαλέσκου, αφού ο πατέρας της, κύριος Δημήτρης,
To άρθρο Συγκινήθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου – Το on air τηλεφώνημα στον μπαμπά της για τα γενέθλιά του δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μαλέσκου: Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον μπαμπά της και ο συγκινητικός διάλογος on air (βίντεο)
Διαβάστε το στο Ιωάννα Μαλέσκου: Το on air τηλεφώνημα σε έναν σημαντικό άνδρα της ζωής της
Το τηλεφώνημα της Ιωάννας Μαλέσκου σε έναν πολύ σημαντικό άνδρα της ζωής της στον αέρα της εκπομπής και η μεγάλη συγκίνηση.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ on air έκπληξη της Ιωάννας Μαλέσκου στον πατέρα της για τα γενέθλιά του
Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε έκπληξη στον πατέρα της ανήμερα των γενεθλίων του. Τον κάλεσε στο τηλέφωνο on air στην εκπομπή της με εκείνον συγκινημένος να της λέει: «Τι ωραία έκπληξη είναι αυτή που μου κάνεις. Σε βλέπω και σε καμαρώνω, το θέμα είναι ότι δεν περίμενα αυτήν την έκπληξη. Η ευχή που σας δίνω είναι να πάρετε τα χρόνια μου σε πρώτη φάση… Μου αρέσετε πολύ όλοι σας. Πρέπει να συνεχίσετε να έχετε αυτή την αύρα που βγάζετε. Ένα ευχάριστο κλίμα, μία δεμένη ομάδα. Χαίρομαι να σας βλέπω, εύχομαι να συνεχίσετε έτσι. Η έκπληξη αυτή με ταράζει, γιατί μπορεί να είμαι στα έδρανα δεν είμαι στην τηλεόραση», ήταν τα λόγια που κύριου Δημήτρη. «Χιλιόχρονος να είσαι. Σε αγαπώ πολύ», του...
> Δ
Διαβάστε το στο spoilers