«Αρπάχτηκαν» Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Πέτρος Φιλιππίδης λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο; Τι είπαν στο Πρωινό
12:03 - 08/02/2021
Πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Πρόκειται για ένα σοβαρό λεκτικό επεισόδιο, που φαίνεται πως είχαν Πέτρος Φιλιππίδης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου […]
The post «Αρπάχτηκαν» Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Πέτρος Φιλιππίδης λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο; Τι είπαν στο Πρωινό appeared first on TheCaller.
Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Αρπάχτηκαν» Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Πέτρος Φιλιππίδης λίγο πριν μπει στο νοσοκομείο (βίντεο)
Πριν εισαχθεί στο νοσοκομείο ο Πέτρος Φιλιππίδης, είχε σοβαρό λεκτικό επεισόδιο με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Σοβαρό λεκτικό επεισόδιο φαίνεται πως είχαν ο Πέτρος Φιλιππίδης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης, την περασμένη Τετάρτη, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε […]
Διαβάστε το στο irafina.gr