Ελένη Φουρέιρα: Ο εμφύλιος στην Αλβανία, ο ρατσισμός στην Ελλάδα και ο φόβος για τον γάμο
08:39 - 09/02/2021
Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιος Ενωπίω ήταν χθες η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής ποπ σταρ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία, τον εμφύλιο του 1997 και τον ερχομό της στην Ελλάδα. «Υπάρχουν σημεία που τα θυμάμαι πολύ έντονα και άλλα που τα έχω ξεχάσει τελείως. Κοιμόμουν, ήταν 2-3 το βράδυ, άκουσα έναν […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια...
Διαβάστε το στο ZouglaΕλένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου» – BINTEO
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελένη Φουρέιρα.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία και για τον εκφοβισμό που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της, όταν ήρθε στην Ελλάδα.
Δείτε όσα είπε στο lifenewscy (εδώ)
Διαβάστε το στο Ελένη Φουρέιρα: Περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου – Εδώ το ψωμί είχε άλλη γεύση!
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Αλβανία και για τον εκφοβισμό που δέχθηκε λόγω της καταγωγής της, όταν ήρθε στην Ελλάδα. Όπως είπε η Ελένη Φουρέιρα: «Ήρθα 8 χρονών στην Ελλάδα. Έχω κάνει delete σε άσχημες στιγμές στα παιδικά μου χρόνια, όπως ήταν ο εμφύλιος. Θυμάμαι ότι ήμουν με […]
The post Ελένη Φουρέιρα: Περήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου – Εδώ το ψωμί είχε άλλη γεύση! appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου»
Ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχτηκε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελένη Φουρέιρα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα δύσκολα παιδικά […]
The post Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Φουρέιρα: «Είμαι υπερήφανη που γεννήθηκα στην Αλβανία, αλλά η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου» (video)
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια #EnwpiosEnwpiw
Διαβάστε το στο mononews.gr