Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου»
00:13 - 16/02/2021
Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, το βράδυ της Δευτέρας, στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Η […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου, μου δίδαξε πολλά
Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει έναν άστεγο συμπολίτη μας στην οικία της. Η Κατερίνα Διδασκάλου βρέθηκε καλεσμένη του ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου, μου δίδαξε πολλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο, δεν ζητούσε ποτέ, δεν δεχόταν, είναι πάντα χαρούμενος
Για το κύμα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον χώρο του θεάτρου μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. «Tο θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Ιστορίες που τις ακούγαμαι εδώ και πολλά χρόνια. Βεβαίως έζησα και […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ εξομολόγηση της Κατερίνας Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου
Η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως φιλοξενεί έναν άστεγο συμπολίτη μας στο σπίτι της. «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια...
The post Η εξομολόγηση της Κατερίνας Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν 75χρονο άστεγο στο σπίτι μου – Δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου (vid)
Η πρωταγωνίστρια από τις «Άγριες Μέλισσες», η Μυρσίνη μίλησε από καρδιάς για όλα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει έναν άστεγο συμπολίτη μας στην οικία της. Ειδικότερα, όπως είπε: «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι […]
The post Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν 75χρονο άστεγο στο σπίτι μου – Δίδαξε πολλά και σε μένα και στα παιδιά μου (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΣυγκλονίζει η Κατερίνα Διδασκάλου: Φιλοξενώ έναν άστεγο στο σπίτι μου!
Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Διδασκάλου αποκάλυψε πως πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσει έναν άστεγο συμπολίτη μας στην οικία της. «Είναι αλήθεια πως έχω φτιάξει μια μικρή γωνίτσα σε αυτό τον άνθρωπο και μένει στο σπίτι μου. Είναι θέμα επιλογών το πως ζούμε και θέμα καλής τύχης. Όταν έχεις μεγαλώσει με έναν τέτοιο πατέρα και μια τέτοια μητέρα πιστεύω πως ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι το πρώτο που πρέπει να μαθαίνεις. Να μαθαίνουμε εμείς στις επόμενες γενιές. Είναι και θέμα αισθητικής. Θεωρώ ότι η ηθική είναι αισθητική». «Μένω τα τελευταία 15 χρόνια στην Ακρόπολη. Είναι γεμάτη η Ακρόπολη με αστέγους, παντού. Ο λόγος δε του Φιλοπάππου είναι γεμάτος. Ζουν οι άνθρωποι μέσα στο δάσο
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ στο σπίτι μου έναν άστεγο, μου έχει διδάξει πολλά»
Κατερίνα Διδασκάλου: «Φιλοξενώ στο σπίτι μου έναν άστεγο, μου έχει διδάξει πολλά» Η Κατερίνα Διδασκάλου, έκατσε το βράδυ της Δευτέρας, απέναντι από τον Νίκο Χατζηνικολάου στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω. Η ηθοποιός που παίζει μοναδικά τη Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για όλα. Τα παιδικά της χρόνια. Το θέατρο, το περιβάλλον αλλά και τον […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr