Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις παρενοχλήσεις – «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία»

00:42 - 16/02/2021

Την Κατερίνα Διδασκάλου φιλοξένησε τη νύχτα της Δευτέρας ο Νίκος Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω. Η αγαπημένη ηθοποιός δε […] The post Η Κατερίνα Διδασκάλου για τις παρενοχλήσεις – «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Διδασκάλου: Έχω ζήζει το μένος για κυριαρχία και εξουσία (videos)

Η Κατερίνα Διδασκάλου, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (15/2) στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα. 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Η Κατερίνα Διδασκάλου σχολιάζει τις παρενοχλήσεις: «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία»

Καλεσμένη στο «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας η Κατερίνα Διδασκάλου και δεν δίστασε μέσα σε όλα, να εκφράσει με ειλικρίνεια την προσωπική...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Διδασκάλου για καταγγελίες: Έχω ζήσει το μένος της εξουσίας (vids)

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» ήταν το βράδυ της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου η Κατερίνα Διδασκάλου. Η γνωστή ηθοποιός τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν κατακλύσει τον τελευταίο καιρό τον καλλιτεχνικό χώρο, λέγοντας: «Το θέατρο για μια ακόμη φορά παίζει τον ρόλο του φωτός. Να ρίχνει φως σε καταστάσεις που συμβαίνουν δυστυχώς παντού γύρω μας. Ιστορίες που τις ακούγαμε εδώ και πολλά χρόνια. Βεβαίως έζησα και ‘γω στο ξεκίνημα μου τραγικές συμπεριφορές που είναι παθολογικές κατά τη γνώμη μου. Δηλαδή τέτοιο μένος για κυριαρχία και εξουσία ή όταν σου δίνεται η εξουσία να την χρησιμοποιείς με αυτό τον τρόπο, σε κάνουν υπάνθρωπο. Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω πραγματικά.

Διαβάστε το στο spoilers

Κατερίνα Διδασκάλου : «Έχω ζήσει το μένος για κυριαρχία και εξουσία«

Η Κατερίνα Διδασκάλου, βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (15/2) στο «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο to10.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο