Ξεσπά η Βάσω Λασκαράκη: «Είχαν φτάσει στα αφτιά μου, σου έρχεται να κάνεις εμετό»
13:27 - 20/02/2021
Μιλώντας στο Dot, στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, η Βάσω Λασκαράκη, αναφερόμενη στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο […]
The post Ξεσπά η Βάσω Λασκαράκη: «Είχαν φτάσει στα αφτιά μου, σου έρχεται να κάνεις εμετό» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βάσω Λασκαράκη για τις καταγγελίες στο θέατρο: Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου
«Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα«, λέει η ηθοποιός
Διαβάστε το στο Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες : «Με σόκαραν μερικές περιπτώσεις – Σου έρχεται να κάνεις εμετό»
Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις εξελίξεις στο χώρο του θεάματος μετά τις καταγγελίες κατά γνωστών ηθοποιών και σκηνοθετών
Διαβάστε το στο Βάσω Λασκαράκη: Με σόκαραν ορισμένες περιπτώσεις - Μου έρχεται να κάνω εμετό
Τι εξομολογήθηκε η Βάσω Λασκαράκηστην εκπομπή Dot του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.
Στην εκπομπή Dot με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάσης Αναγνωστόπουλος, ήταν καλεσμένη η Βάσω Λασκαράκη, η οποία ανέφερε ότι γνώριζε από τις πρώτες ημέρες που ήρθε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα τι συνέβαινε με συγκεκριμένους ανθρώπους στον θεατρικό χώρο και για να προστατεύσει τον εαυτό της, αρνήθηκε δουλειές.
«Δεν είναι ότι γνωρίζω προσωπικά τα κορίτσια, αλλά οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αυτιά μου από τα πρώτα χρόνια που ήρθα στην Αθήνα. Έχω αποφύγει συνεργασίες εξαιτίας των όσων γνώριζα που μου στοίχισαν πολύ επαγγελματικά. Όταν είναι τόσο κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά που έχεις ακούσει πρέπει
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΒάσω Λασκαράκη για τις καταγγελίες στο θέατρο: Σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου
Για τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε η Βάσω Λασκαράκη σε τηλεοπτική εκπομπή λέγοντας πως δεν έπεσε από τα σύννεφα αλλά έχει σοκαριστεί από κάποιες υποθέσεις.«Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Ήξερα με ποιον πρέπει […]
Διαβάστε το στο dete.gr