Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη»

14:48 - 20/02/2021

Αμέσως μετά την προβολή ενός βίντεο με όσα δήλωσε η Λίνα Μενδώνη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ναταλία […] The post Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, σας ζητώ συγγνώμη – Έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες… »

Η Ναταλία Γερμανού ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, που στο παρελθόν είχε εκφράσει μεγαλοστομίες για κάποια από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα: “Εμένα ως Ναταλία μου έλειψαν δύο λέξεις από τη συνέντευξη τύπου της υπουργού. Οι δύο λέξεις είναι το “ζητώ συγγνώμη”.Θα ήθελα ως πολίτης της χώρας, ως πολίτης που βλέπει θέατρο και έχει παρακολουθήσει τις εξελίξεις να […] The post Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, σας ζητώ συγγνώμη – Έχω εκφραστεί με μεγαλοστομίες… » appeared first on TheCaller.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι, λυπάμαι πολύ και σας ζητώ συγγνώμη» (Video)

MEDIA  Τις εξελίξεις γύρω από τον χώρο του θεάτρου και τα όσα ειπώθηκαν από την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη και όσα απάντησε ο ίδιος παρουσίασαν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται». Αμέσως μετά η παρουσιάστρια Ναταλία Γερμανού πήρε το λόγο για να σχολιάσει το σχετικό βίντεο.  Όπως επισήμανε περίμενε από την κ. Μενδώνη να ζητήσει μια συγνώμη και ξεκαθάρισε ότι άλλο είναι η υποκρισία και άλλο η τέχνη της υποκριτικής την οποία τιμούν οι ηθοποιοί. «Περίμενα να πει ναι εξαπατήθηκα και λυπάμαι πολύ γι αυτό και ζητώ συγγνώμη. Εγώ σαν παρουσιάστρια αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη κι ας μην ήξερα. Όταν έχω καλέσει εδώ ανθρώπους και μιλούσα με μεγαλοστομίες για αυτούς ό

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Δημόσια συγγνώμη από Ναταλία Γερμανού: «Ντρέπομαι και λυπάμαι» (βίντεο)

Οι καταγγελίες στο χώρο του θεάματος συνεχίζονται και αυτές σχολιάστηκαν το μεσημέρι του Σάββατου από τη Ναταλία Γερμανού και την ομάδα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Μάλιστα, η παρουσιάστρια πήρε το λόγο και θέλησε να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές, καθώς στο παρελθόν έχει μιλήσει με μεγάλα λόγια για κάποια από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα. […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο