Νέα καταγγελία για την Ομοσπονδία Πάλης: «Μου ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί μου»

14:07 - 21/02/2021

ΕΛΛAΔΑΑΘΛΗΤΙΚA  Νέες σοκαριστικές καταγγελίες για την Ομοσπονδία Πάλης φαίρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Real News».  Όπως καταγγέλλει νεαρός παλαιστής, η Ομοσπονδία Πάλης τον συνέστησε σε χορηγούς οι οποίοι του ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα. Ο Α.Κ. -ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του και έχει κληθεί ως μάρτυρας στην καταγγελία των γονιών της 12χρονης-  αποκάλυψε στην εφημερίδα πως γνωρίζει ακόμα πάνω από 10 περιπτώσεις παιδιών που είχαν παρόμοια εμπειρία με τη δική του. Η μαρτυρία του  «Μετά από έναν αγώνα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με φώναξε μεγαλοστέλεχος της ομοσπονδίας στην κερκίδα. Ήταν με δύο ακόμη άτομα που, όπως μου είπε, θέλουν να βοηθήσουν την πάλη ως χορηγοί. Πήγαμε

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα καταγγελία για Χαϊκάλη: «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια»

Δεν λέει να κοπάσει η καταιγίδα καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου καθώς αποκλειστικό ρεπορτάζ του OPEN TV φέρνει στο φως και νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού, Παύλου Χαϊκάλη. Δείτε περισσότερα στο Ethnos.gr The post Νέα καταγγελία για Χαϊκάλη: «Μου έστελνε ανάρμοστα μηνύματα για 5 χρόνια» appeared first on Menshouse.gr.

Διαβάστε το στο menshouse.gr

Σοκ από καταγγελία αθλητή πάλης: "Στέλεχος της Ομοσπονδίας με συνέστησε σε χορηγούς που ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα"

"Ξέρω και άλλους αθλητές, γύρω στα 10-15 άτομα, που μου έχουν πει ότι τους σύστησαν τους ίδιους χορηγούς" - Η καταγγελία στη "Real News"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Συγκλονίζει νέα καταγγελία παλαιστή για Ομοσπονδία Πάλης: «Μου ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί μου»

Σοκάρουν οι νέες καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν κυρίως στον χώρο του θεάτρου, αλλά και του αθλητισμού

Διαβάστε το στο mononews.gr

Απίστευτη καταγγελία παλαιστή για την Ομοσπονδία: «Μου ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί μου»

Σε μια απίστευτη καταγγελία για την Αθλητική Ομοσπονδία Πάλης προχώρησε ένας αθλητής, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι τον συνέστησαν σε χορηγούς που του ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα ο αθλητής με τα αρχικά Α.Κ., μίλησε στην«Real News» της Κυριακής και αποκάλυψε πως ως νεαρός παλαιστής, ήρθε -μέσω παράγοντα της ομοσπονδίας πάλης- σε επαφή […] The post Απίστευτη καταγγελία παλαιστή για την Ομοσπονδία: «Μου ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί μου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Νέα καταγγελία για την Ομοσπονδία Πάλης: «Ζήτησαν σεξουαλικά ανταλλάγματα για να είναι χορηγοί μου»

Νέες καταγγελίες ενός νεαρού παλαιστή, για την Ομοσπονδία Πάλης, σοκάρουν καθώς ο νεαρός αθλητής αποκάλυψε πως η Ομοσπονδία Πάλης τον συνέστησε σε χορηγούς, που του ζητούσαν σεξουαλικά ανταλλάγματα, και όπως είπε χαρακτηριστικά επ’ αυτού: «Σπρώχνουν τα παιδιά στην πορνεία». Ο Α.Κ., όπως υπέγραψε με τα αρχικά του, καταθέτοντας την οδυνηρή εμπειρία του, στην εφημερίδα «Real […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)