Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»
13:27 - 22/02/2021
Καλεσμένη στη Δανάη Μπάρκα, η Δώρα Χρυσικού είπε πολλά να πει για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον […]
The post Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» (vid)
«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του…», εξομολογήθηκε […]
The post Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» (vid) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΔώρα Χρυσικού: Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα
"Πήγαινα κλαμένη στο θέατρο, γύρναγα κλαμένη από το θέατρο και είχα μεγάλο πόνο και ένα τεράστιο γιατί" εξομολογείται η Δώρα Χρυσικού.
Διαβάστε το στο thetoc.grΔώρα Χρυσικού: Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα
«Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση»
Διαβάστε το στο news.grΔώρα Χρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»
“Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν”, αποκαλύπτει η Δώρα Χρυσικού. Καλεσμένη στη Δανάη Μπάρκα, η Δώρα Χρυσικού είπε πολλά να πει για όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στον καλλιτεχνικό […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚαταπέλτης η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»
Απ’ την πρώτη στιγμή στάθηκε στο πλευρό της Ζέτας Δούκα, μαζί με τον Νίκο Ψαρρά, καθώς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση “Πιο κοντά” το 2008-2009, κατά τη διάρκεια της οποίας έγιναν τα περιστατικά βίας που κατήγγειλε η ηθοποιός. Τώρα, η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη εξομολογείται όσα έζησε ενώ σημειώνει ότι η ίδια έτρεμε τον Γιώργο Κιμούλη […]
Το άρθρο Καταπέλτης η Δώρα Χρυσικού στο Πάμε Δανάη: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα» εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε το στο ipop.grΧρυσικού: «Έτρεμα τον Γιώργο Κιμούλη, δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα»
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Διαβάστε το στο ekriti.gr