Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: “Τον έτρεμα. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια του…”

13:57 - 22/02/2021

Η Δώρα Χρυσικού φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη To άρθρο Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: “Τον έτρεμα. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια του…” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δώρα Χρυσικού για Κιμούλη: Τον έτρεμα. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια του…

«Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν»

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της