Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας, έκλεισε το τηλέφωνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή
10:24 - 23/02/2021
Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10:30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid)
Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid)
Διαβάστε το στο Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή: «Πώς παίρνετε θέση;» (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, πως τον διακόπτει.
Διαβάστε το στο Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, πως τον διακόπτει.
Το άρθρο Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΧαμός on air! Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της έκλεισε το τηλέφωνο (βίντεο)
Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την υπόθεση. Νωρίτερα με ανάρτησή του ο γιος του, αποκάλυψε ότι η οικογένεια δέχεται απειλές από τη στιγμή που ο πατέρας του έδωσε συνέντευξη στο Mega, μιλώντας […]
Διαβάστε το στο irafina.gr