Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας, έκλεισε το τηλέφωνο στη Σταματίνα Τσιμτσιλή

10:24 - 23/02/2021

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. «10:30 θα πάρω τη δικογραφία. Είμαι καθ’ οδόν για την υπεράσπιση ενός κατηγορουμένου στο Εφετείο. Κατά τις 10:30 θα έχω μια διακοπή για να πάρω τη δικογραφία. Αφού τη μελετήσω, θα έχω μία ολοκληρωμένη άποψη όσον αφορά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid)

Διαβάστε το στο

Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή: «Πώς παίρνετε θέση;» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, πως τον διακόπτει. 

Διαβάστε το στο

Ο Αλέξης Κούγιας είπε στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Σταματίνα Τσιμτσιλή, πως τον διακόπτει. Το άρθρο Εκνευρίστηκε ο Κούγιας και έκλεισε το τηλέφωνο στην Τσιμτσιλή (vid) εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Αλέξης Κούγιας: Το έκλεισε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και αποχώρησε

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Χαμός on air! Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με την Σταματίνα Τσιμτσιλή – Της έκλεισε το τηλέφωνο (βίντεο)

Όπως έγινε γνωστό, ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στο Happy Day και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και μίλησε για την υπόθεση. Νωρίτερα με ανάρτησή του ο γιος του, αποκάλυψε ότι η οικογένεια δέχεται απειλές από τη στιγμή που ο πατέρας του έδωσε συνέντευξη στο Mega, μιλώντας […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας