Αλέξης Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Αν μου το επιτρέψει ο εντολέας μου, θέλω να μηνύσω τη Μενδώνη
09:19 - 24/02/2021
Για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου ο συνήγορος υπεράσπισης του τέως καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας. Σχολιάζοντας την ανακοίνωσή του νωρίτερα όπου έκανε λόγο για “χοντροκομμένα ψέματα από αναξιόπιστες προσωπικότητες” και για “επαγγελματίες ομοφυλόφιλους”, ο κ. Κούγιας επεσήμανε: “Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι είναι αυτοί […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης για υπόθεση Λιγνάδη: Μόνο η Δικαιοσύνη έχει δικαίωμα να αποφασίσει- Εξαιρετική η Μενδώνη
«Δεν αντέχω τον παραλογισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπέρασε ακόμα και τον χειρότερό του εαυτό. Πρόκειται για μια οργανωμένη εκστρατεία λάσπης και προπαγάνδας κατά της Κυβερνήσεως αλλά και κατά της κυρίας υπουργού Πολιτισμού προσωπικά», τόνισε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την υπόθεση του Δ. Λιγνάδη.
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΚούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη»
Κούγιας: «Αν μου το επιτρέψει ο Λιγνάδης θέλω να μηνύσω την Μενδώνη» Οργισμένος ο Αλέξης Κούγιας για τον χαρακτηρισμό «επικίνδυνος άνθρωπος» που χρησιμοποίησε η Λίνα Μενδώνη πριν λίγες μέρες, αναφερόμενη στον εντολέα του, Δημήτρη Λιγνάδη. Βέβαιος ο γνωστός ποινικολόγος πως θα αποδειχθεί η αθωότητα του πελάτη του. Νέες… βόμβες έριξε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr