Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Τόσες παραλείψεις, τόση προκατάληψη, παίζεται κάτι πολύ μεγάλο
09:31 - 24/02/2021
Για παραλείψεις και προκατάληψη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας. «Αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη δεν συμβαίνουν νομίζω ακόμα και στις πλέον αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές χώρες της Άπω Ανατολής και της Αφρικής» τόνισε στον ΑΝΤ1, εξηγώντας ότι το να ασκηθεί ποινική δίωξη είναι υποχρέωση του εισαγγελέα. «Το […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Υπάρχουν νομικές παραλείψεις – Παίζεται κάτι πολύ μεγάλο
Με κατηγορηματικό τρόπο ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξης Κούγιας επιτίθεται κατά της Δικαιοσύνης για τις κατηγορίες τις οποίες αντιμετωπίζει ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης κάνοντας λόγο για νομικές παραβάσεις, παραλείψεις και προκατάληψη. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης, «αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη δεν συμβαίνουν...
The post Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: Υπάρχουν νομικές παραλείψεις – Παίζεται κάτι πολύ μεγάλο appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Όλες οι κατηγορίες καταρρέουν» – ΒΙΝΤΕΟ
Με την φράση δεν έχω συναντήσει ξανά στην καριέρα μου τόσο χοντροκομμένη κατασκευή κατηγοριών ο Αλέξης Κούγιας μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Το άρθρο Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Όλες οι κατηγορίες καταρρέουν» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΚούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Τόσες παραλείψεις, τόση προκατάληψη, παίζεται κάτι πολύ μεγάλο»
Για παραλείψεις και προκατάληψη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έκανε λόγο ο συνήγορος υπεράσπισης του Αλέξης Κούγιας. «Αυτά που έχουν συμβεί στην υπόθεση Λιγνάδη δεν συμβαίνουν νομίζω ακόμα και στις πλέον αντιδημοκρατικές, αντισυνταγματικές χώρες της Άπω Ανατολής και της Αφρικής» τόνισε στον ΑΝΤ1, εξηγώντας ότι το να ασκηθεί ποινική δίωξη είναι υποχρέωση του εισαγγελέα. «Το …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr