Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

10:22 - 24/02/2021

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα (22:00) με 2 μεγάλες αναμετρήσεις. Στο Μπέργκαμο θα γίνει μάχη ανάμεσα στην Αταλάντα και τη «βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης, σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς. Στη Βουδαπέστη, θα διεξαχθεί ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι, με τη φορμαρισμένη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να θεωρείται φαβορί για τη νίκη. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις […] The post Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» 

Διαβάστε το στο NewsBomb

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη Ρεάλ, η Σίτι κυνηγά το ρεκόρ των σερί νικών

Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα (22:00) με 2 μεγάλες αναμετρήσεις. Στο Μπέργκαμο η Αταλάντα υποδέχεται την  Ρεάλ Μαδρίτης και στη Βουδαπέστη η τυπικά γηπεδούχος  Γκλάντμπαχ την Μάντσεστερ Σίτι. Η μάχη ανάμεσα στην Αταλάντα και τη «βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ αναμένεται να είναι ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο... The post Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη Ρεάλ, η Σίτι κυνηγά το ρεκόρ των σερί νικών appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης: Απειλείται η «βασίλισσα»

Η… Σταχτοπούτα και του φετινού θεσμού, Αταλάντα, φιλοξενεί στο Μπέργκαμο τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει διαθέσιμους μόλις 11 ποδοσφαιριστές από την πρώτη ομάδα. The post Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης: Απειλείται η «βασίλισσα» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» The post Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα (22:00) με 2 μεγάλες αναμετρήσεις. Στο Μπέργκαμο θα γίνει μάχη ανάμεσα στην Αταλάντα και τη «βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης, σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς. Στη Βουδαπέστη, θα διεξαχθεί ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι, με τη φορμαρισμένη […] The post Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Champions League> Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

ΟΠΑΠ The post Champions League> Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.

Διαβάστε το στο kourdistoportocali.com

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

 Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»  Το άρθρο Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα

Champions League: Η Αταλάντα απειλεί τη βασίλισσα 24/02/2021 Με ενισχυμένες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα ο αγώνας Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»  Οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Champions League ολοκληρώνονται σήμερα (22:00) με 2 μεγάλες αναμετρήσεις. Στο Μπέργκαμο θα γίνει μάχη ανάμεσα στην Αταλάντα και τη «βασίλισσα της Ευρώπης» Ρεάλ Μαδρίτης, σ’ ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο ματς. Στη Βουδαπέστη, θα διεξαχθεί ο αγώνας Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι, με τη φορμαρισμένη ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα να θεωρείται φαβορί για τη νίκη. Τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είναι ανοιχτά στις περιοχές επιπέδου επιτήρησης και το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης

Κικίλιας για ΑΙΓΙΣ: Μέσα σε 9 μήνες προκηρύξαμε διαγωνισμούς ύψους 1,5 δισ. ευρώ – Θα δώσουμε μάχη το καλοκαίρι

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ζωή της μετά το «Survivor» και ο νέος της σύντροφος

Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται για την απόφασή της να κατέβει στις Ευρωεκλογές

Μητσοτάκης για το Πρόγραμμα “Αιγίς”: Η πρόληψη, η καταστολή και η αποκατάσταση, το τρίπτυχο για την προστασία της ανθρώπινης ζωής

Κεραμέως από Βρυξέλλες: Η Τεχνική Υποστήριξη της Κομισιόν, πολύτιμος αρωγός στα μεταρρυθμιστικά επιτεύγματα της χώρας μας