Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος «ξεσκεπάζει» την Ανθή Σαλαγκούδη: “Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος”

19:30 - 24/02/2021

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τον Άγιο Δομίνικο, και το Survivor, ο To άρθρο Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος «ξεσκεπάζει» την Ανθή Σαλαγκούδη: “Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ο Κονδυλάτος «ξεσκεπάζει» την Σαλαγκούδη: Υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος

Διαβάστε το στο

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος «πετσόκοψε» την Ανθή Σαλαγκούδη – «Είσαι υποκρίτρια»

Survivor: Με ένα ποστάρισμα… φωτιά, ο Περικλής Κονδυλάτος «κατακεραύνωσε» την Ανθή Σαλαγκούδη και τη χαρακτήρισε ως υποκρίτρια και καιροσκόπο μέχρι…

Διαβάστε το στο NewsBomb

Survivor: Ο Π. Κονδυλάτος «κατακεραυνώνει» την Ανθή Σαλαγκούδη – «Είσαι υποκρίτρια και καιροσκόπος μέχρι το τέλος»

Με μια εξοργισμένη ανάρτηση στο Facebook, ο Περικλής Κονδυλάτος, «στήνει στον τοίχο» την πρώην συμπαίκτρια και φίλη του Ανθή Σαλαγκούδη. O ίδιος γράφει στη μακροσκελή ανάρτηση του: «Με κατηγορούν ότι “γύρισα την μπιφτέκα” και ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος με τιμή γιατί δεν σε υποστηρίζω. Εάν το να είμαι έμπλεος δόξας και τιμής σημαίνει να […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Survivor – Ο Κονδυλάτος ξεσκίζει την Σαλαγκούδη. Είσαι ανάξια και άχρηστη

“Με κατηγορούν ότι “γύρισα την μπιφτέκα” και ότι δεν είμαι ένας άνθρωπος με τιμή γιατί δεν σε υποστηρίζω. Εάν το να είμαι εμπλεος δόξας και... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor – Ο Κονδυλάτος ξεσκίζει την Σαλαγκούδη. Είσαι ανάξια και άχρηστη

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της