Πρίγκιπας Χάρι: Γιατί έφυγα από τη Βρετανία – Έπρεπε να απομακρύνω την οικογένειά μου
13:54 - 26/02/2021
Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ και η Αμερικανίδα σύζυγός του Μέγκαν αποσύρονται οριστικά από τη βρετανική οικογένεια, ότι δεν θα επιστρέψουν ως εργαζόμενα μέλη της και ότι θα χάσουν τη στήριξη που τους παρέχεται. Ο πρίγκιπας Χάρι της Βρετανίας δήλωσε ότι αποσύρθηκε από τα βασιλικά του […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πρίγκιπας Χάρι: Έπρεπε να πάρω την οικογένειά μου μακριά απ΄το παλάτι (Video)
ΚΟΣΜΟΣΔεν πρόκειται για καινούργιο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown». Ο πρίγκιπας Χάρι ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι ο ίδιος έκανε «ό,τι θα έκανε στη θέση του κάθε σύζυγος και πατέρας» μετακομίζοντας με τη γυναίκα και το παιδί του στο Λος Άντζελες, όσο πιο μακριά γίνεται από το παλάτι του Μπάκιγχαμ για να προστατέψει την ψυχική τους υγεία.
Σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνισή στην αμερικάνικη τηλεόραση και ειδικότερα στο The Late Night Show με τον Τζέιμς Κόρντεν, ο Δούκας του Σάσεξ εξήγησε ότι η αλλαγή που συνέβη στη ζωή τους πριν από ένα χρόνο, όταν αποφάσισαν να ζησουν αυτόνομα και σε σχετική απόσταση από τη βασιλική οικογένεια, αφορούσε περισσότερο την επιθυμ
Διαβάστε το στο topontiki.grΠρίγκιπας Χάρι: Γιατί έφυγα από τη Βρετανία – Έπρεπε να απομακρύνω την οικογένειά μου
Ο 36χρονος και η 39χρονη Μέγκαν Μ.αρκ προκάλεσαν τριγμούς στη μοναρχία πέρυσι τον Ιανουάριο
Διαβάστε το στο to10.gr