Γιώργος Λιάγκας: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν έχω καταλάβει»

15:33 - 14/10/2019

Με αφορμή το unfollow που έχουν κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου και η Έλλη Κοκκίνου η μία στην άλλη, ο Γιώργος […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν έχω καταλάβει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Ο Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν έχω καταλάβει γιατί

«Ο πρωταθλητής στα unfollow είναι ο φίλος μου ο Ουγγαρέζος» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του «Μεσημέρι με τον...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Λιάγκας για Ουγγαρέζο: Με έχει κάνει unfollow - Δεν έχω καταλάβει γιατί (VIDEO)

Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του, αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τον έκανε unfollow στο instagram. Συγκεκριμένα, με αφορμή το unfollow που έκαναν η Έλλη Κοκκίνου και η Σίσσυ Χρηστίδου στο instagram, ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην εκπομπή του "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα": "Ο πρωταθλητής στα unfollow είναι ο φίλος μου ο Ουγγαρέζος. Αν μιλήσεις στο τηλέφωνο μαζί του και του πεις κάτι που δεν του αρέσει θα σε κάνει unfollow. Εμένα με έχει κάνει unfollow. Δεν έχω καταλάβει γιατί. Μιλάμε, μια χαρά είμαστε". Και η Ελένη Τσολάκη πρόσθεσε: "Εμένα με έχει κάνει και block".

Διαβάστε το στο thestival.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Ο Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν ξέρω γιατί»

Οι φιλίες φτιάχνονται και διαλύονται μέσα από τα social media κι αυτό δεν είναι απαραίτητα […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Ο Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν ξέρω γιατί» appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Λιάγκας: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με έχει κάνει unfollow και δεν έχω καταλάβει

«Μιλάμε στο τηλέφωνο μια χαρά, αλλά με έχει κάνει unfollow, δεν έχω καταλάβει γιατί»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο