Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή

14:37 - 01/03/2021

Απαντήσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη επιχείρησε να δώσει η Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,... The post Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Μενδώνη ανέλαβε την ευθύνη για το διορισμό Λιγνάδη: Ήταν δική μου επιλογή

Πολιτική  Την ευθύνη για το διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ανέλαβε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, στη Βουλή. Συγκεκριμένα, και παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον Δ. Λιγνάδη τρεις ημέρες πριν τον τοποθετήσει στο Εθνικό (προκαλώντας την «έκρηξη» του Α. Μπουρδούμη), η Λ. Μενδώνη αναφερόμενη στον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη δήλωσε ότι «ήταν δική μου επιλογή. Δική μου επιλογή. Τον επέλεξα αποκλειστικά με καλλιτεχνικά κριτήρια. Ο κ. Λιβαθηνός που εσείς (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) είχατε διορίσει δήλωσε ότι είναι τιμή του που τον διαδέχ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Μενδώνη: Προσωπική μου επιλογή ο Λιγνάδης

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου στη Βουλή, υπογράμμισε ότι ο διορισμός του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ήταν προσωπική της  επιλογή και έγινε με καλλιτεχνικά κριτήρια. Η δε διαδικασία ήταν ίδια με εκείνην που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. […] The post Μενδώνη: Προσωπική μου επιλογή ο Λιγνάδης appeared first on slpress.gr.

Διαβάστε το στο slpress.gr

Λίνα Μενδώνη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή»

Λίνα Μενδώνη: Τι ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού για τον διορισμό του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Λίνα Μενδώνη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή»

Λίνα Μενδώνη: Τι ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού για τον διορισμό του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)