Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή
14:37 - 01/03/2021
Απαντήσεις για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη επιχείρησε να δώσει η Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ,...
The post Μενδώνη: Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή appeared first on GRTimes.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μενδώνη ανέλαβε την ευθύνη για το διορισμό Λιγνάδη: Ήταν δική μου επιλογή
Πολιτική
Την ευθύνη για το διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ανέλαβε η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της τομεάρχη Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου, στη Βουλή.
Συγκεκριμένα, και παρά το γεγονός ότι η ίδια είχε ισχυριστεί ότι γνώρισε τον Δ. Λιγνάδη τρεις ημέρες πριν τον τοποθετήσει στο Εθνικό (προκαλώντας την «έκρηξη» του Α. Μπουρδούμη), η Λ. Μενδώνη αναφερόμενη στον προφυλακισμένο ηθοποιό και σκηνοθέτη δήλωσε ότι «ήταν δική μου επιλογή. Δική μου επιλογή. Τον επέλεξα αποκλειστικά με καλλιτεχνικά κριτήρια. Ο κ. Λιβαθηνός που εσείς (σ.σ. ο ΣΥΡΙΖΑ) είχατε διορίσει δήλωσε ότι είναι τιμή του που τον διαδέχ
Διαβάστε το στο topontiki.grΜενδώνη: Προσωπική μου επιλογή ο Λιγνάδης
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, απαντώντας σε ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Σίας Αναγνωστοπούλου στη Βουλή, υπογράμμισε ότι ο διορισμός του Δημήτρη Λιγνάδη στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου ήταν προσωπική της επιλογή και έγινε με καλλιτεχνικά κριτήρια. Η δε διαδικασία ήταν ίδια με εκείνην που εφάρμοσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. […]
The post Μενδώνη: Προσωπική μου επιλογή ο Λιγνάδης appeared first on slpress.gr.
Διαβάστε το στο slpress.grΛίνα Μενδώνη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή»
Λίνα Μενδώνη: Τι ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού για τον διορισμό του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Διαβάστε το στο pagenews.grΛίνα Μενδώνη: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν δική μου επιλογή»
Λίνα Μενδώνη: Τι ανέφερε η υπουργός Πολιτισμού για τον διορισμό του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.
Διαβάστε το στο