Σταύρος Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα

09:41 - 02/03/2021

«Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός», συνέχισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.    Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η φρασεολογία που χρησιμοποίησε ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον Δημήτρη Κουφοντίνα.  Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας είπε πως στη Λαμία, «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»! Το πάνελ «πάγωσε» με την τοποθέτηση του αστυνομικού, ο οποίος, όταν τον ρώτησαν εάν θεωρεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα νεκρό, απάντησε ως εξής: «Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός».  Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν σφοδρές. Εν συνεχεία, ο κ. Μπαλάσκας ανακάλεσε.     

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταύρος Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί στη Λαμία φυλάνε το «σκήνωμα» του Κουφοντίνα

«Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωνταντός ή νεκρός. Με ενδιαφέρει να μην κλάψω κι άλλο Μάτη, να μην κλάψω κι άλλο συνάδελφό μου» είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός

Διαβάστε το στο

Απίστευτη τοποθέτηση Μπαλάσκα: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»

Όταν πάντως δημοσιογράφος, τόνισε πως έχει κάποιο πρόβλημα όταν μιλάει για σκήνωμα, ενώ ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημα μου».

Διαβάστε το στο

Απίστευτος Μπαλάσκας: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε... το σκήνωμα του Κουφοντίνα»

Όταν πάντως δημοσιογράφος, τόνισε πως έχει κάποιο πρόβλημα όταν μιλάει για... σκήνωμα, ενώ ο άνθρωπος είναι ζωντανός, ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε: «Δεν το καταλαβαίνω και ναι είναι πρόβλημά μου».

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σταύρος Μπαλάσκας: 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας. «Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει όλος ο νομός θα μας φύγουν τα μαλλιά. Είναι τρελό» είπε στον […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα

Με ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε για τον Δημήτρη Κουφοντίνα ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας είπε πως στη Λαμία, «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»! «Ξέρουμε ότι είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα έχουν... The post Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σταύρος Μπαλάσκας: «110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»

ΕΛΛAΔΑ  «Ξέφυγε» για ακόμη μια φορά, με τα λεγόμενά του, ο γνωστός αστυνομικός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας αναφερόμενος εν προκειμένω στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Από ότι φαίνεται για εκείνον ο απεργός πείνας είναι ήδη νεκρός, καθώς δεν μπορεί να ερμηνευτεί κάπως διαφορετικά η δήλωση που έκανε το πρωί της Τρίτης στον ΑΝΤ1. Ο συνδικαλιστής αστυνομικός, εκείνος που δεν θα του ξέφευγε κανένας χρυσαυγίτης, έχει ήδη «σκοτώσει» τον Δημήτρη Κουφοντίνα «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα», είπε με το γνωστό του ύφος, αφήνοντας στήλη άλατος τον παρουσιαστή Γ. Παπαδάκη και τους συνομιλητές του. «Μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός», συνέχισε ο Σταύρος Μπαλάσκας απαντώντα

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Αίσθηση από τοποθέτηση Μπαλάσκα: "Στη Λαμία 100 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα"

Αντιδράσεις στα social media έχει δημιουργήσει η δήλωση του κ. Μπαλάσκα περί αστυνομικών που "φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ Για τα έκτακτα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για το μπαράζ επιθέσεων υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα μίλησε ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 “ξέρουμε ότι είμαστε στόχος. Είμαστε στόχος από τους Κουφοντινόφιλους. Στη Λαμία τα… έχουν παίξει οι συνάδελφοι. 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα. Άμα σας πω πόση δύναμη έχει […] Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα – ΒΙΝΤΕΟ Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μπαλάσκας: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» (video)

O συνδικαλιστής της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας για το μπαράζ των επιθέσεων από αντιεξουσιαστές κατά αστυνομικών και για τα μέτρα που λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία, τόνισε ότι «στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα» και όσο για το αν θεωρεί ήδη νεκρό τον Δημήτρη Κουφοντίνα, απάντησε: «μου είναι αδιάφορο […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Μπαλάσκας: Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Δημήτρη Κουφοντίνα

«Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας «Στη Λαμία σχεδόν 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Δημήτρη Κουφοντίνα», ανέφερε ο Σταύρος Μπαλάσκας. Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» συνέχισε: «Μου είναι αδιάφορο αν ο Κουφοντίνας είναι ζωντανός ή νεκρός». Ο Σταύρος Μπαλάσκας υπεραμύνθηκε της δήλωσής του αυτής, φέρνοντας ως αντιστάθμισμα τις επιθέσεις που γίνονται […]

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά