Γιώργος Γιαννόπουλος: Με ενοχλεί στους ανθρώπους η χαζομάρα

03:54 - 03/03/2021

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως κάνει παρατηρήσεις σε όσους βλέπει στο δρόμο να μη φορούν μάσκα. Αρχικά, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ανέφερε: «Έγινα αθλητικός στα γεράματα. Περνάω την καραντίνα στην Καλαμάτα. Τρέχω 10 χιλιόμετρα, έχω αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 45 λεπτά. Με ενοχλεί […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Γιαννόπουλος: Με ενοχλεί στους ανθρώπους η χαζομάρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως κάνει παρατηρήσεις σε όσους βλέπει στο δρόμο να μη φορούν μάσκα. Αρχικά, ο Γιώργος Γιαννόπουλος ανέφερε: «Έγινα αθλητικός στα γεράματα. Περνάω την καραντίνα στην Καλαμάτα. Τρέχω 10 χιλιόμετρα, έχω αυτοσχέδιο γυμναστήριο και κολυμπάω 45 λεπτά. Με ενοχλεί στους ανθρώπους […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Γιαννόπουλος: "Δεν μου λείπει η αγκαλιά του κόσμου" (video)

"Έχω κάνει παρατήρηση σε μια γυναίκα στο μετρό επειδή μύριζε η μασχάλη της"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας