#Γιώργος Γιαννόπουλος

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Θέλω να κάνω παιδιά, δε μου έχει φύγει ακόμα, έχω κλάψει πολλές φορές, έχω “σπάσει”»

Newside.gr
Στην εκπομπή «Μega Καλημέρα», ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην πορεία της καριέρας του, στο θέμα του εκφοβισμού λόγω της Πάολας, και στον ανολοκλήρωτο κύκλο της οικογένειας. «Έχω την αντρίλα και την αρρενωπότητα στα χαρακτηριστικά μου, γι’ αυτό μου δίνουν συγκεκριμένους ρόλους. Είμαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς της γενιάς μου που έχουν παράξει έργο και κωμικά [...] Το άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: «Θέλω να κάνω παιδιά, δε μου έχει φύγει ακόμα, έχω κλάψει πολλές φορές, έχω “σπάσει”» εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
11:01 22/04/2024

Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Γιώργος Καραγιάννης: Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρέτησε τον μεγάλο παραγωγό τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων (ΦΩΤΟ) 05/04/2024 Στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Παρασκευής (5/4) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Καραγιάννη, ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην εξόδιο ακολουθία βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί, από τους οποίους οι περισσότεροι έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με την οικογένεια Καραγιάννη. Ανάμεσα σε όσους τίμησαν τη μνήμη του παραγωγού ήταν ο Τάσος Νούσιας, ο Αργύρης Πανταζάρας, ο Δημήτρης Λάλος, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, ο Γιάννης Μπέζος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Γιάννης Στάνκογλου και πολλ
16:46 05/04/2024

Γιώργος Γιαννόπουλος: "Ήταν λογικό να είμαι ο αδερφός της ανάπηρης"

Παραπολιτικά
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος καλεσμένος στην εκπομπή 'Πρωίαν σε είδον'
18:00 04/04/2024

Αυτοκράτορας Άρης: Μια οικογένεια και εκτός παρκέ

pressaris.gr
Ο μπασκετικός Αυτοκράτορας Άρης είναι μία οικογένεια κι αυτό ισχύει και εκτός παρκέ. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Άρης: “Το βράδυ της Τρίτης (27/02), ο εκ των νομικών συμβούλων της ΚΑΕ, αλλά και του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιώργος Γιαννόπουλος, παρέθεσε δείπνο στην ομάδα, εν όψει των κρίσιμων αναμετρήσεων που ακολουθούν τόσο για τη Stoiximan […] The post Αυτοκράτορας Άρης: Μια οικογένεια και εκτός παρκέ appeared first on pressaris.gr.
11:09 28/02/2024

Γιώργος Γιαννόπουλος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος για Νίκο Οικονομόπουλο: «Κρίμα που κάνει τέτοιες δηλώσεις» appeared first on Zappit.
13:00 07/01/2024

Γιώργος Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για συνάδελφό του – «Ήταν ιδρωμένη και μύριζε, δεν κάναμε την ερωτική σκηνή»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και την δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού παραχώρησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός To άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για συνάδελφό του – «Ήταν ιδρωμένη και μύριζε, δεν κάναμε την ερωτική σκηνή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 10/11/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Με την υπερκατανάλωση περί φύλων φοβόμαστε να πούμε και μια λέξη»

thecaller.gr
Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24.Την Αθηναϊδα Νέγκα συνάντησε ο Γιώργος Γιαννόπουλος και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» στο Action 24.Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε σε θέματα που πια επικοινωνούνται πιο ανοιχτά σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια, όπως οι σεξουαλικές προτιμήσεις, καθώς και την υπερβολή που ενδεχομένως μπορούν κάποια κινήματα ή τάσεις […]
21:00 01/11/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Δούλευα σε σκυλάδικο που βρώμαγε και ήταν παρακμή, ντεκαντάνς»

onsports.gr
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε για την περίοδο που τραγουδούσε σε…
06:17 15/09/2023

Συγκλονίζει ο Γιώργος Γιαννόπουλος: Δέχτηκα ρατσισμό γιατί ήμουν ο «αδελφός της ανάπηρης»

Παραπολιτικά
«Δούλευα σε σκυλάδικο χοντρό που μύριζε κατρουλίλα, παρακμή, ντεκαντάνς», αποκάλυψε επίσης
19:00 14/09/2023

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος «πάγωσε» Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ: «Σας πήρα χαμπάρι, τι είσαστε ηλίθιοι;»

zappit.gr
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο, το απόγευμα της Πέμπτης, με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Παραλία» της […] The post Ο Γιώργος Γιαννόπουλος «πάγωσε» Ζαμπέτογλου – Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ: «Σας πήρα χαμπάρι, τι είσαστε ηλίθιοι;» appeared first on Zappit.
18:00 14/09/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο που είχε: «Μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα»

zappit.gr
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» για το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν από λίγες ημέρες και […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος για το τροχαίο που είχε: «Μου έγραφαν καλό παράδεισο κύριε Χαμπέα» appeared first on Zappit.
12:00 02/09/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

okmag.gr
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος πριν λίγη ώρα ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα αλλά είναι καλά στην υγεία του. Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία από το χτυπημένο του αυτοκίνητο και έστειλε το δικό του κοινωνικό μήνυμα για τους οδηγούς που ενδεχομένως να αμελούν να προσέχουν στον δρόμο. Συγκεκριμένα ο […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος: Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα appeared first on OK! Magazine.
17:58 29/08/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό – «Καλό σου ταξίδι…»

thecaller.gr
Τροχαίο ατύχημα υπέστη ο Γιώργος Γιαννόπουλος, όπως φρόντισε ο ίδιος να γνωστοποιήσει μέσα από τα social media το απόγευμα της Τρίτης (29/08).Τροχαίο ατύχημα υπέστη ο Γιώργος Γιαννόπουλος, όπως φρόντισε ο ίδιος να γνωστοποιήσει μέσα από τα social media το απόγευμα της Τρίτης (29/08).Ειδικότερα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ανήρτησε μια εικόνα από το όχημα του το οποίο και αποσύρθηκε με γερανό έχοντας πλήθος σημαντικών ζημιών. Παράλληλα, έστειλε ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. «Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα […]
17:00 29/08/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν κάποια στιγμή δεν έχω στύσn δεν θα μπορέσω να ζήσω»

Newside.gr
Είναι χαμογελαστός, αθυρόστομος όπως πάντα, χωρίς όμως να θεωρεί τις λέξεις κακές αλλά τις έννοιες που τους δίνουμε. Διαβάζει αρχαίους και νέους φιλόσοφους, έχει απίστευτες γνώσεις για όλα, σού μεταδίδει μια ενέργεια που νομίζεις ότι βγήκε από το σώμα ενός εικοσάρη. Το πνεύμα του πάντως σε αυτή την ηλικία βρίσκεται, όπως και το χιούμορ του… […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αν κάποια στιγμή δεν έχω στύσn δεν θα μπορέσω να ζήσω» appeared first on NewSide.gr.
21:34 13/04/2023

Νέες προβολές της ταινίας "Στο Σύρμα"

eleftheriaonline.gr
  Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κόσμου στην προβολή της ταινίας "Στο Σύρμα", οι προβολές θα επαναληφθούν την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Απριλίου στον κινηματογράφο “Cine Center”, στις 9 μ.μ.. Η ταινία «Στο σύρμα» του Λεωνίδα Παπαδόπουλου, από το ομώνυμο θεατρικό έργο του Μεσσήνιου Αντώνη Κατσά, προβλήθηκε στην Καλαμάτα και την περασμένη εβδομάδα, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.  Συμμετέχουν 75 ηθοποιοί, επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλα σχεδόν τα θεατρικά σχήματα της Καλαμάτας, μεταξύ των οποίων ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Γιάννης Φωτεινόπουλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ο Περικλής Αλμπάνης, ο Βασίλης Κολοβός, η Εύη Γιαννακοπούλου, ο Γιώργος Τσαπόγας, ο Άρης Τσαμπαλίκας, ο Κώστας Μιχαλόπουλος, ο
19:48 06/04/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: Όταν έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της

Newsit
“Φαίνεται ότι δεν είμαι κουτοπόνηρος σε ότι κάνω. Αν γουστάρω μια γυναίκα, θα τη το πω στα ίσια” είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου και μίλησε για την πολύ μεγάλη αγάπη που τρέφει για τις γυναίκες. Λατρεύεις τις γυναίκες και έχεις δηλώσει ότι είσαι πολυγαμικός. ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Γιαννόπουλος: Όταν έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, τόσο που αισθάνομαι ότι είμαι δούλος της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:34 01/04/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: Πετσοκόβω την πατριαρχία και υμνώ τη μητριαρχία!

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο γνωστός ηθοποιός ο Γιώργος Γιαννόπουλος.Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο γνωστός ηθοποιός ο Γιώργος Γιαννόπουλος.Διαβάστε ένα απόσπασμα από τα όσα είπε Γιώργος Γιαννόπουλος: Λατρεύεις τις γυναίκες και έχεις δηλώσει ότι είσαι πολυγαμικός. Ναι. Όπως σχεδόν όλα τα ζώα της φύσης. Οι άνθρωποι είναι πολυγαμικοί. Όταν, όμως, έχω σχέση, είμαι πολύ πιστός στη σύντροφό μου, […]
11:08 01/04/2023

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Γι’ αυτό με αγαπάνε οι γυναίκες, γιατί είμαι στρέιτ, δεν είμαι ψεύτης»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Γιώργος Γιαννόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε χαρακτηριστικά και το […] The post Γιώργος Γιαννόπουλος: «Γι’ αυτό με αγαπάνε οι γυναίκες, γιατί είμαι στρέιτ, δεν είμαι ψεύτης» appeared first on Zappit.
11:00 01/04/2023

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι στο Coronet Theater

patrasevents.gr
Φρύνης 11, ΑθήναΠαρασκευή, 17 Μάρ 2023 20:30"Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι" της Λένας Μαντά Σκηνοθεσία Ειρήνη ΙακώβουΑπό 7 Οκτωβρίου στο Θέατρο Coronet Πρωταγωνιστούν:Μαριάννα Τουμασάτου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Νέλλη Γκίνη, Σπύρος Ιωάννου "Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι", το αξεπέραστο και πάντα επίκαιρο μυθιστόρημα της Λένας Μαντά που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2012 από τις εκδόσεις Ψυχογιός και λατρεύτηκε από χιλιάδες αναγνώστες, ανεβαίνει φέτος στο Θέατρο Coronet, με την Μαριάννα Τουμασάτου, τον Γιώργο Γιαννόπουλο, τη Νέλλη Γκίνη και τον Σπύρο Ιωάννου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους...
12:38 16/03/2023

«Πως τους πετσόκοψες έτσι;»: Ο Γ. Γιαννόπουλος εξηγεί πως προέκυψε η viral ατάκα!

thecaller.gr
Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και μίλησε για πολλά πράγματα στην υποκριτική, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο viral ατάκες που έχουν «γράψει», το «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;».Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Δύο στη 1» και μίλησε για πολλά πράγματα στην υποκριτική, ενώ φυσικά αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο viral ατάκες που έχουν «γράψει», το «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;».Ειδικότερα, όπως είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος αυτοσχεδιάζει πολλές φορές σε ρόλους που έχει υποδυθεί και έτσι […]
21:00 19/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load