Κάτας: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί»
00:03 - 04/03/2021
Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, έχει μπροστά του τον αγώνα με αντίπαλο την Μπάγερν, αύριο (4/3) στο Μόναχο. Οι δηλώσεις του Κάτας για το ματς στη Γερμανία και την παρουσία του Χεζόνια.
Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λόπες: «Πρέπει να βελτιωθούμε»
Λόπες: «Πρέπει να βελτιωθούμε»
04/03/2021
Χαρούμενος για την πρόκριση, αλλά προβληματισμένος για την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Έλντερ Λόπες μετά την ήττα από τον Βόλο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπες:
Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ άσχημα. Ο Βόλος μας κέρδισε σε όλες τις γραμμές, μας πήρε πρώτες και δεύτερες μπάλες. Στο ημίχρονο είπαμε να κρατήσουμε και να ελέγξουμε τον έλεγχο. Σε γενικές γραμμές τα καταφέραμε, αλλά ήταν ένα κακό παιχνίδι από την πλευρά μας».
Αν αυτό οφείλεται στην κούραση ή σε άλλο λόγο: «Όλα τα πράγματα παίζουν ρόλο. Όλοι οι παράγοντες, είναι έλλειψη συγκέντρωσης, ψυχολογίας, έντασης. Το πρώτο ημί
Διαβάστε το στο filathlos.grΚάτας: «Τιμώρησε τα λάθη μας η Μπάγερν...»
Κάτας: «Τιμώρησε τα λάθη μας η Μπάγερν...»
04/03/2021
Ο Όντεντ Κάτας έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στα 40 λεπτά του αγώνα με την Μπάγερν, όμως στάθηκε στα λάθη, τα οποία τιμώρησαν οι Βαυαροί.
Ο κόουτς των «πράσινων» ανέφερε: «Μου άρεσε ο τρόπος που αρχίσαμε το παιχνίδι. Κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα. Στο τέλος του πρώτου μέρους χάσαμε τη συγκέντρωσή μας για 3-4 λεπτά. Κάναμε κάποια λάθη και τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια. Χάσαμε πολλές βολές. Για εμάς ήταν θέμα λαθών. Η Μπάγερν μας τιμώρησε με αυτόν τον τρόπο. Γενικά μου άρεσε η προσπάθεια, ήμασταν εκεί για 40 λεπτά».
Διαβάστε το στο filathlos.grΣόλσκιερ: «Πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι με τα χρήματα μας»
Ο Όλε Σόλσκιερ στάθηκε στο γεγονός πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κάνει τόσες μεταγραφές, λόγω της κρίσης του κορωνοϊού.
Διαβάστε το στο to10.gr