Χριστοβασίλης για την πρόκριση του ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει που μιλάνε για έκπληξη» - Η αποκάλυψή του για Γιαννίκη

14:48 - 05/03/2021

Χριστοβασίλης για την πρόκριση του ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει που μιλάνε για έκπληξη» - Η αποκάλυψή του για Γιαννίκη 05/03/2021 Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, διαφωνώντας με την πεποίθηση ότι πρόκειται για έκπληξη, ενώ τόνισε πως θα γίνει προσπάθεια για να παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας ο Αργύρης Γιαννίκης.  Αναλυτικά οι δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ σε ραδιοφωνικό σταθμό: Για τα συναισθήματα που υπάρχουν μετά την πρόκριση στον ημιτελικό: «Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, γιατί η ομάδα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο κι αυτό έχει αναγνωριστεί πανελλαδικά. Δεν μου αρέσει που μιλάνε για έκπληξη, αφού η

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστοβασίλης για την πρόκριση του ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει που μιλάνε για έκπληξη»

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης μίλησε για τη σπουδαία πρόκριση του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναθηναϊκού, διαφωνώντας με την πεποίθηση ότι πρόκειται για έκπληξη. Continue reading Χριστοβασίλης για την πρόκριση του ΠΑΣ: «Δεν μου αρέσει που μιλάνε για έκπληξη» at Panathinaikos Kosmos.

Διαβάστε το στο panathinaikoskosmos.com
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)