Μυράτ: Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα ραντεβού με μαθήτριά μου

05:51 - 06/03/2021

Ένα βίντεο με τον σπουδαίο Δημήτρη Μυράτ που δείχνει πώς λειτουργούσαν οι «άντρες παλαιάς κοπής» έγινε viral τα τελευταία 24ωρα. Σε συνέντευξή του στον Βασίλη Τσιβιλίκα το 1986, στην εκπομπή «Καλλιτεχνικό Καφενείο», εξηγεί οτι παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο επειδή ερωτεύτηκε τη μαθήτριά του Βούλα Ζουμπουλάκη (με την οποία και έζησε για 40 χρόνια) και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δημήτρης Μυράτ: Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα πρώτο ραντεβού με τη μαθήτριά μου

Δημήτρης Μυράτ: Η παραίτηση του Δημήτρη Μυράτ από το Εθνικό Θέατρο έγινε ιδιαίτερα γνωστή εβδομήντα χρόνια μετά. Ο Έλληνας ηθοποιός ερωτεύτηκε και έζησε μαζί με... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δημήτρης Μυράτ: Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα πρώτο ραντεβού με τη μαθήτριά μου

Διαβάστε το στο spoilers

Δημήτρης Μυράτ: Όταν βγήκε ραντεβού με μαθήτριά του

Δημήτρης Μυράτ: Αποκάλυψε ότι η Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτριά του στο Εθνικό Θέατρο και της έκλεισε ραντεβού, αλλά την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Μυράτ: Παραιτήθηκα από το Εθνικό όταν βγήκα ραντεβού με μαθήτριά μου

Ενα βίντεο με τον σπουδαίο Δημήτρη Μυράτ που δείχνει πώς λειτουργούσαν οι «άντρες παλαιάς κοπής» έγινε viral τα τελευταία 24ωρα. Σε συνέντευξή του στον Βασίλη Τσιβιλίκα το 1986, στην εκπομπή «Καλλιτεχνικό Καφενείο», εξηγεί οτι παραιτήθηκε από το Εθνικό Θέατρο επειδή ερωτεύτηκε τη μαθήτριά του Βούλα Ζουμπουλάκη (με την οποία και έζησε για 40 χρόνια) και της ζήτησε […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δημήτρης Μυράτ: Όταν βγήκε ραντεβού με μαθήτριά του

Δημήτρης Μυράτ: Αποκάλυψε ότι η Βούλα Ζουμπουλάκη ήταν μαθήτριά του στο Εθνικό Θέατρο και της έκλεισε ραντεβού, αλλά την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας