Η Εβελίνα Παπούλια ξεσπά: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

12:45 - 07/03/2021

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια το πρωινό της Κυριακής στον καναπέ του «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN. Η […] The post Η Εβελίνα Παπούλια ξεσπά: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εβελίνα Παπούλια: Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα

Για τις καταγγελίες γύρω από τον καλλιτεχνικό χώρο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας μίλησε η Εβελίνα Παπούλια. «Δεν μπορείς να ξέρεις… Δεν είμαι και πολύ του κουτσομπολιού και δεν μου αρέσει να παίρνω θέση, λες και είμαι ο Θεός και τα ξέρω όλα», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και συνέχισε: […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Εβελίνα Παπούλια: Πρέπει να είσαι βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια το πρωινό της Κυριακής στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN. Η ηθοποιός αναφέρθηκε με θάρρος τόσο στο «κύμα» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο το τελευταίο διάστημα και στα πρόσωπα τα οποία έχουν μέχρι σήμερα κατηγορηθεί. Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Εβελίνα Παπούλια: Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα

Διαβάστε το στο e-daily.gr

«Καταπέλτης» η Εβελίνα Παπούλια: «Πρέπει να είσαι ανόητος ή βλαξ για να μην είσαι με τα θύματα»

Καλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε η Εβελίνα Παπούλια το πρωινό της Κυριακής στον καναπέ του «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε με θάρρος τόσο στο «κύμα» των καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στον θεατρικό χώρο το τελευταίο διάστημα και στα πρόσωπα τα οποία έχουν μέχρι σήμερα κατηγορηθεί. Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο