ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε! Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς»

22:32 - 07/03/2021

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του Μάρτσινιακ με την οποία ευθέως στρέφει τα βέλη του στον Κλάτενμπεργκ. The post ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε! Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς» appeared first on PRESSARIS.

Διαβάστε Περισσότερα στο pressaris.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μαρτσίνιακ στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Άρης

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό, έκανε ό,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει»

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ: Ανακοίνωση κατά του Μαρκ Κλάτεμπεργκ και τη…

Διαβάστε το στο onsports.gr

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε»

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Μαρτσίνιακ στο ματς με τον ΠΑΟΚ εξέδωσε ο Άρης. Βέλη κατά της διαιτησίας από τον Άρη. Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ αναφέρεται στον Κλάτενμπεργκ για τον ορισμό του Μαρτσίνιακ, λέγοντας πως έκανε ό,τι μπορούσε μετά το 2-0 για να γυρίσει το παιχνίδι, ενώ κάνει και αναφορά σε πανό που ήταν κρεμασμένο στην Τούμπα. Αναλυτικά […] The post ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

ΠΑΕ Άρης: «Κ.Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε - Έκανε τα πάντα για να γυρίσει το ματς»

Η ΠΑΕ Άρης μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τα παράπονά της για την διαιτησία του Μαρτσίνιακ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης: Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε. Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς. Με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, προηγείται φάουλ του Κρμέντσικ στον Δεληζήση. Είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε πια! Όσο για το πανό – ανέκδοτο, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, περιμένουμε την ευαισθησία της διοργανώτριας και λοιπόν αρμοδίων...

Διαβάστε το στο pronews.gr

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε»

Λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος του ντέρμπι στην Τούμπα, η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία, στην αποψινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε, ανύπαρκτο το πέναλτι»

ΠΑΕ Άρης: «Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε, ανύπαρκτο το πέναλτι» 07/03/2021 Τα παράπονά του για τη φάση του πέναλτι με την οποία ισοφάρισε στο τέλος ο ΠΑΟΚ εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η ΠΑΕ Άρης. Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: "Κύριε Κλάτενμπεργκ να χαίρεστε τον Πολωνό που μας στείλατε. Μετά το 0-2 έκανε ο,τι χρειάστηκε για να το γυρίσει το ματς. Με αποκορύφωμα το ανύπαρκτο πέναλτι! Εκτός του ότι δεν υπάρχει παράβαση, προηγείται φάουλ του Κρμέντσικ στον Δεληζήση. Είτε δεν θέλετε είτε δεν μπορείτε πια! Όσο για το πανό – ανέκδοτο, που μας πρόσφερε άφθονο γέλιο, περιμένουμε την ευαισθησία της διοργανώτριας και λοι

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pressaris.gr

Καρυπίδης: “Ο Θεός ξέρει, βλέπει, κρίνει…” (photo)

Μεντιλίμπαρ: “Το αποτέλεσμα οφείλεται και στην καλή προσπάθεια του Άρη”

Τερίμ: “Η χειρότερη εμφάνιση, θα συνεχίσουμε μέχρι τον τελευταίο αγώνα”

Ο Σλαφτσάκης… οικογενειακώς στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας (photo)

H Έβερτον τσάκισε τις ελπίδες της Λίβερπουλ για τον τίτλο και ανάσανε βαθιά!

Σαμόρα: “Αυτοπεποίθηση από την εμφάνιση, τακτικά έτοιμοι στον τελικό”