Δανάη Μιχαλάκη: “Ήρθε δίπλα μου και μου είπε, “μωρή γουρούνα δε ντρέπεσαι;””
10:12 - 08/03/2021
Για την τεράστια επιτυχία που σημειώνουν τα τελευταία δυο χρόνια οι Άγριες Μέλισσες αλλά και για
To άρθρο Δανάη Μιχαλάκη: “Ήρθε δίπλα μου και μου είπε, “μωρή γουρούνα δε ντρέπεσαι;”” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μιχαλάκη: «Ήρθε δίπλα μου και μου είπε δεν ντρέπεσαι μωρή γουρούνα;»
Η Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BHMAgazino μίλησε για την επιτυχία των Άγριων Μελισσών και τα ιδιαίτερα σχόλια...
Διαβάστε το στο ZouglaΔανάη Μιχαλάκη: «Ήρθε δίπλα μου και μου είπε δεν ντρέπεσαι μωρή γουρούνα;»
Η Δανάη Μιχαλάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BHMAgazino μίλησε για την επιτυχία των Άγριων Μελισσών και τα ιδιαίτερα σχόλια που έχει...
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Μιχαλάκη: Έρχεται ξαφνικά δίπλα μου και μου λέει, μωρή γουρούνα δε ντρέπεσαι;
Δανάη Μιχαλάκη: Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις Άγριες Μέλισσες. Η ίδια παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Η Δανάη μίλησε μεταξύ άλλων για την τεράστια...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Δανάη Μιχαλάκη: Έρχεται ξαφνικά δίπλα μου και μου λέει, μωρή γουρούνα δε ντρέπεσαι;
Διαβάστε το στο spoilersΔανάη Μιχαλάκη: «Ήρθε δίπλα μου και μου είπε δεν ντρέπεσαι μωρή γουρούνα;»
Για τον ρόλο της "Δρόσως" στις Άγριες Μέλισσες
Διαβάστε το στο ekriti.grΑφοπλιστική η Δανάη Μιχαλάκη: «Ήρθε δίπλα μου και μου είπε δεν ντρέπεσαι μωρή γουρούνα;»
“Θυμάμαι μια μέρα σε ένα πολυκατάστημα ήμουν σκυμμένη και έψαχνα μια ευχετήρια κάρτα. Ήταν η εποχή που στο σίριαλ ως Δρόσω είχα κάνει έρωτα με τον σύζυγο της αδερφής μου” ανέφερε η Δανάη Μιχαλάκη. Για την επιτυχία των Άγριων Μελισσών και τα ιδιαίτερα σχόλια που έχει λάβει, μίλησε η Δανάη Μιχαλάκη στο BHMAgazino και στην […]
Διαβάστε το στο dete.gr