Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω»

07:46 - 10/03/2021

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας αστυνομικός με καταγωγή από τις Σέρρες, μίλησε με συναδέλφους του […] The post Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: «Είμαι καλά, θα αντέξω» first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο lykavitos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο ΔΣΑ για τον τραυματισμό αστυνομικού στην Νέα Σμύρνη

Την έντονη αγανάκτησή του για την επίθεση κατά αστυνομικού που έλαβε χώρα στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης, εξέφρασε ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Σοκάρει η περιγραφή του τραυματία αστυνομικού: Μου έλεγαν «εδώ θα πεθάνεις πουτ…»

«Είμαι καλά, θα αντέξω». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 24χρονος αστυνομικός της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» στους συναδέλφους του που το επισκέφθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους στα σοβαρά επεισόδια της Νέας Σμύρνης. Περιγράφοντας την βία επίθεση που δέχτηκε από ομάδα περίπου 50 διαδηλωτών, αρχικά επισημαίνει πως οι άγνωστοι […] Το άρθρο Σοκάρει η περιγραφή του τραυματία αστυνομικού: Μου έλεγαν «εδώ θα πεθάνεις πουτ…» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Νέα Σμύρνη: Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού – Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός (βίντεο)

Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται στο 401 Γενικό Νοσοκομείο ο αστυνομικός που δέχτηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια των επεισοδίων της Τρίτης (09.03.2021) στη Νέα Σμύρνη. «Είμαι καλά, θα αντέξω» ήταν μια από τις πρώτες κουβέντες που είχε ο νεαρός αστυνομικός από τις Σέρρες σε συναδέλφους του που τον […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Τα πρώτα λόγια του τραυματία αστυνομικού: “Είμαι καλά, θα αντέξω”

«Προσπάθησα να σώσω το όπλο μου», είπε σε συναδέρφους του Σε σοβαρή κατάσταση αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του νοσηλεύεται ο 24χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Νέα Σμύρνη το απόγευμα της Τρίτης. Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με το MEGA o 24χρονος τραυματίας […]

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lykavitos.gr

Τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Δείτε τους τυχερούς αριθμούς

Tα Βαρδούσια

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 16.500 ευρώ σε 970.000 συνταξιούχους

Τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών και αθλητικών εφημερίδων (22-12-2025)

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-1 τον ΟΦΗ με ανατροπή και ανέβηκε στην κορυφή

Άστατος ο καιρός έως και το τέλος της εβδομάδας – Πού αναμένονται βροχές και που χιόνια