Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον σημάδεψε και τον ακολουθεί έως σήμερα

02:42 - 11/03/2021

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός και To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον σημάδεψε και τον ακολουθεί έως σήμερα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Το γεγονός που τον στιγμάτισε σε μικρή ηλικία

«Αυτήν την εικόνα δεν μπόρεσα να την ξεπεράσω ποτέ. Έχει γίνει πριν από 60 χρόνια» ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε το στο

«Λύγισε» on air ο Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον έχει σημαδέψει (vid)

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (10/3) ο Σπύρος Μπιμπίλας, στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο «Λύγισε» on air ο Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον έχει σημαδέψει (vid) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας : Το περιστατικό που τον έχει στιγματίσει από μικρό παιδί

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα που διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη κρίση του θεάτρου, το κίνημα MeToo

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Η συγκίνηση του ηθοποιού - Το περιστατικό που τον «σημάδεψε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης (10/03) στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε το στο NewsBomb

Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που του στοίχισε πολύ όταν ήταν παιδί

Τον τελευταίο καιρό ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς έχει κληθεί, ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, να διαχειριστεί ένα κομμάτι της κρίσης που έφεραν στο θέατρο οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς. Χθες βρέθηκα καλεσμένος στην Ελεωνόρα Μελέτη και αναφέρθηκε στο περιστατικό που ως παιδί τον σημάδεψε και 60 χρόνια […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Είναι κάτι που με βασανίζει, με σημάδεψε στη ζωή μου πάρα πολύ»

Καλεσμένος στην εκπομπή Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη ήταν ο Σπύρος Μπιμπιλάς, ο οποίος μίλησε για ένα περιστατικό που τον σημάδεψε στην...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον έχει στιγματίσει από παιδί [βίντεο]

Τον τελευταίο καιρό ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας καθώς έχει κληθεί, ως πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, να διαχειριστεί ένα κομμάτι της κρίσης που έφεραν στο θέατρο οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς. Χθες βρέθηκα καλεσμένος στην Ελεωνόρα Μελέτη και αναφέρθηκε στο περιστατικό που ως παιδί... The post Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον έχει στιγματίσει από παιδί [βίντεο] appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Η συγκίνηση του ηθοποιού - Το περιστατικό που τον «σημάδεψε»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης (10/03) στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό από την παιδική του ηλικία που τον στιγμάτισε

Ο Σπύρος Μπιμπίλας δάκρυσε όταν περιέγραψε ένα περιστατικό

Διαβάστε το στο vita.gr

«Λύγισε» ο Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον σημάδεψε

«Έχω αφήσει εγγράφως που θα πάει η στάχτη μου»

Διαβάστε το στο news.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι κάτι που με βασανίζει και σημάδεψε τη ζωή μου πάρα πολύ

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και εξομολογήθηκε ένα περιστατικό που σημάδεψε την παιδική ηλικία του και διαμόρφωσε τον... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σπύρος Μπιμπίλας: Είναι κάτι που με βασανίζει και σημάδεψε τη ζωή μου πάρα πολύ

Διαβάστε το στο spoilers

Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που τον έχει στιγματίσει από μικρό παιδί

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων ηθοποιών μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του από την αρχή της καριέρας του μέχρι και σήμερα που διαχειρίζεται τη μεγαλύτερη κρίση του θεάτρου, το κίνημα MeToo. «Είμαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Είμαι υγιής, έχω ζήσει πολύ και καλά. Θα αφήσω το θέατρο μόνο αν δεν μπορώ να κουνήσω τα πόδια μου. Δεν είχα πλάτες ούτε γνωστούς, αλλά έτρεχα από το πρωί ως το βράδυ. Δεν ένιωσα ποτέ ότι δεν είχα δουλειά. Πήγαινα και σε μια π

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που δεν συγχώρησε ποτέ στον εαυτό του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για άγνωστες πτυχές της ζωής του και η απόφασή του να αποτεφρωθεί Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα»... The post Σπύρος Μπιμπίλας: Το περιστατικό που δεν συγχώρησε ποτέ στον εαυτό του appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της