Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ραγίζει καρδιές στην πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με το βιτριόλι

08:01 - 12/03/2021

H 20ή Μαΐου 2020 έμοιαζε να είναι μια κανονική μέρα στη ζωή της 34χρονης τότε Ιωάννας, που εκείνο το πρωινό, μετά […] The post Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ραγίζει καρδιές στην πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με το βιτριόλι appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει η Ιωάννα στην πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Δέκα μήνες μετά την εγκληματική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα που συγκλόνισε το πανελλήνιο και όχι μόνο, η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για πρώτη φορά στη Σόνια Καζόνι και στο περιοδικό «ΟΚ!».

Διαβάστε το στο tovima

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ανατριχιάζει περιγράφοντας τη ζωή μετά την επίθεση με βιτριόλι

H 20ή Μαΐου 2020 έμοιαζε να είναι μια κανονική μέρα στη ζωή της 34χρονης τότε Ιωάννας, που εκείνο το πρωινό, μετά το πρώτο lockdown στη χώρα μας, έφτανε στην ιδιωτική εταιρεία όπου εργαζόταν στην Καλλιθέα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με το βιτριόλι- "Η όψη μου με τρομάζει"

Την πρώτη της συνέντευξη, συνοδευόμενη από φωτογραφίες της έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, πριν καν συμπληρωθεί χρόνος από την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Η Ιωάννα μιλά για πρώτη φορά για την επίθεση με βιτριόλι

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα μιλά.

Διαβάστε το στο queen.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πώς νιώθει όταν βλέπει τον εαυτό της μετά την επίθεση με βιτριόλι

Δέκα μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα μιλά.

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ανατριχιαστική συνέντευξη: «Η όψη μου με τρομάζει»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μίλησε για πρώτη φορά για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι αλλά και την ζωή της τώρα. Το άρθρο Ιωάννα Παλιοσπύρου – Ανατριχιαστική συνέντευξη: «Η όψη μου με τρομάζει» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά την επίθεση με βιτριόλι

Όταν άνοιξε τη σακούλα, κατευθείαν με έπνιξε εκείνη η φρικτή μυρωδιά από το βιτριόλι και μου ήρθε στο μυαλό αμέσως η εικόνα από το βλέμμα της τη στιγμή που μου έριχνε το υγρό. Αυτά που ήταν μέσα στη σακούλα δεν ήταν ρούχα, αλλά σκισμένα κομμάτια ύφασμα που με το παραμικρό άγγιγμα διαλύονταν. Βλέποντάς τα σοκαρίστηκα. Αναρωτήθηκα, λες και δεν ...

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ραγίζει καρδιές στην πρώτη συνέντευξη μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Όταν άνοιξε τη σακούλα, κατευθείαν με έπνιξε εκείνη η φρικτή μυρωδιά από το βιτριόλι και μου ήρθε στο μυαλό αμέσως η εικόνα από το βλέμμα της τη στιγμή που μου έριχνε το υγρό. Αυτά που ήταν μέσα στη σακούλα δεν ήταν ρούχα, αλλά σκισμένα κομμάτια ύφασμα που με το παραμικρό άγγιγμα διαλύονταν. Βλέποντάς τα σοκαρίστηκα. Αναρωτήθηκα, λες και δεν …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο