Χαλβαδοκορμός με ταχίνι, κακάο και φιστίκια

10:04 - 14/03/2021

Cucina povera  Μια παραλλαγή για ταχινένιο χαλβά του «μπακάλη», που μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο ή με τη συνοδεία ψωμιού και λαγάνας. Είναι η καλύτερη εκδοχή του αγοραστού χαλβά και μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές εκδοχές του, όπως με επικάλυψη σοκολάτας, νιφάδες σοκολάτας και ξύσμα πορτοκαλιού, σταφίδες και αμύγδαλα, ξερά φρούτα και φουντούκια και οτιδήποτε άλλο τραβάει η όρεξή σας. Υλικά Για τον λευκό χαλβά 200 γραμμάρια βούτυρο 450 γραμμάρια αλεύρι γ.ο.χ. 200 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 300 γραμμάρια ταχίνι 2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας 120 γραμμάρια φυστίκια Αιγίνης Για τον χαλβά κακάο 10 γραμμάρια κακάο 40 γραμμάρια ταχίνι Εκτέλεση Λιώστε το βούτυρο -ή τη μαργαρίνη για τη

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)