Σπύρος Μπιμπίλας για Αννίτα Πάνια μετά την παρεξήγηση: “Φυσικά και θα ξαναπάω”
14:49 - 14/03/2021
Ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων,
To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας για Αννίτα Πάνια μετά την παρεξήγηση: “Φυσικά και θα ξαναπάω” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σπύρος Μπιμπίλας: Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα
«Έχω καταναλώσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για όλες αυτές τις εκπομπές, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ
Διαβάστε το στο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα»
Για την κόντρα που είχε μια μέρα πριν ο Σπύρος Μπιμπίλας με την Αννίτα Πάνια, η οποία επεκτάθηκε και στον […]
The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΣπύρος Μπιμπίλας: Με την Αννίτα Πάνια δεν έχω κανένα πρόβλημα (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Για την κόντρα που ξέσπασε με την Αννίτα Πάνια μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται».
Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών θέλησε, μάλιστα, να δώσει τέλος στην ιστορία.
«Δεν έχω αρνηθεί να βγω ούτε στη μικρότερη των εκπομπών και στον μικρότερο ραδιοφωνικό σταθμό της Ελλάδας. Έχω καταναλώσει πάρα πολύ πολύτιμο χρόνο για όλες αυτές τις εκπομπές, έχω κατηγορηθεί μάλιστα ότι έχω εθισμό προς τις εκπομπές, δεν έχω κανέναν εθισμό απλά πρέπει με σοβαρό τρόπο να διευκρινίζουμε ορισμένα πράγματα που αφορούν στο σωματείο μας. Δεν έχουμε τρελαθεί να είμαστε συνεχώς στις εκπομπές», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
«Δεν έχω καμία τρέλα να είμαι σε εκπομπές για να
Διαβάστε το στο topontiki.gr