Μαίρη Μηλιαρέση: «Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή» (φωτό)
18:56 - 16/03/2021
Η Μαίρη Μηλιαρέση που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή μέσα από το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» που παρουσίασε το 1994 αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα και σε ο,τι έχει να κάνει με τη τηλεόραση και για τις «πισώπλατες μαχαιριές» που δέχτηκε από ανθρώπους της τηλεόρασης. Σχετικά με την απουσία της στη τηλεόραση ανέφερε σχολίασε με καυστικό τρόπο πως δεν είχε τις «κατάλληλες» γνωριμίες.
Ο λόγος για την Μαίρη Μηλιαρέση, η οποία τα τελευταία χρόνια απέχει από τα τηλεοπτικά δρόμενα. Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Love it» αναφέρθηκε στο νέο της επαγγελματικό βήμα, που αφορά τη διακόσμηση και την ανάπλαση χώρων.
Επίσης αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας π
Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μιλιαρέση : «Απέχω από την τηλεόραση γιατί δεν δειπνούσα τα βράδια με τον διευθυντή»
Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε η Μαίρη Μηλιαρέση και αποκάλυψε πως ασχολείται πια με τη διακόσμηση και την ανάπλαση χώρων
Διαβάστε το στο Αποκαλύψεις από την Μαίρη Μηλιαρέση: Δεν είμαι στην τηλεόραση, γιατί δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή!
Το 1993 είχε βγει Β Μις Ελλάς, ενώ κατόπιν ξεκίνησε την καριέρα της από το χώρο των δημοσίων σχέσεων. Ευρύτερα γνωστή και αγαπητή όμως, έγινε...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Αποκαλύψεις από την Μαίρη Μηλιαρέση: Δεν είμαι στην τηλεόραση, γιατί δεν δειπνούσα κάθε βράδυ με τον διευθυντή!
Διαβάστε το στο spoilers