Ανθή Σαλαγκούδη: «Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor»
14:34 - 18/03/2021
Λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την εμπειρία της στο reality επιβίωσης […]
The post Ανθή Σαλαγκούδη: «Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανθή Σαλαγκούδη: Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor
«Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους», είπε η δημοσιογράφος
Διαβάστε το στο Ανθή Σαλαγκούδη: Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor όταν βγήκα η δημοφιλέστερη παίκτρια
Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς; Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους. Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε; Προφανώς και ήταν κάτι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόλαφος για το Survivor η Ανθή Σαλαγκούδη: Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν εκτός
Ανυπόστατους ισχυρισμούς και στρατηγικές που την έβγαλαν εκτός Survivor καταγγέλλει η Ανθή Σαλαγκούδη.
Διαβάστε το στο thetoc.grΑ.Σαλαγκούδη: «Κάποιοι συμπαίκτες μου χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το Survivor»
Η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγο καιρό μετά από την αποχώρηση της από το παιχνίδι επιβίωσης αναφέρθηκε στο Survivor και τόνισε πως αυτό που την ενόχλησε περισσότερο ήταν η αναφορά στο όνομα του πατέρα της. Επίσης, θεωρεί πως οι συμπαίκτες της προσπάθησαν με διάφορες στρατηγικές και αθέμιτα μέσα να την βγάλουν από το παιχνίδι.
Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς;
«Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους».
Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;
«Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευ
Διαβάστε το στο pronews.grΣαλαγκούδη: Συμπαίκτες μου χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣTV λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το Survivor, η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για την εμπειρία της στο reality...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Σαλαγκούδη: Συμπαίκτες μου χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι
Διαβάστε το στο spoilers