Νεκρή από κορωνοϊό 85χρονη στο Χαρίσειο Γηροκομείο – Η ανακοίνωση του Ιδρύματος

20:50 - 18/03/2021

Μία γυναίκα 85 ετών που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, έφυγε από τη ζωή μετά από επιπλοκές από τον κορωνοϊό. Η... The post Νεκρή από κορωνοϊό 85χρονη στο Χαρίσειο Γηροκομείο – Η ανακοίνωση του Ιδρύματος appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό 85χρονη του Χαρίσειου Γηροκομείου

Απεβίωσε σήμερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης 85χρονη τρόφιμος του Χαρίσειου Γηροκομείου, η οποία είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο real.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)