Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κοψιδά μετά την αποχώρηση του – “Πετάω για να…”
14:44 - 21/03/2021
Survivor 4: Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Γιώργος Κοψιδάς, μετά την αποχώρηση του από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, ο ίδιος έκανε και μια ανάρτηση...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Survivor: Η πρώτη ανάρτηση του Κοψιδά μετά την αποχώρηση του – “Πετάω για να…”
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Το πρώτο μήνυμα του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρηση από το Survivor
Την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor την Τετάρτη που μας πέρασε, έκανε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος βρίσκεται ακόμα στον...
Διαβάστε το στο govastileto.grSurvivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρηση - "Είμαι ευγνώμων για τη μοναδική εμπειρία"
Τι έγραψε ο Γιώργος Κοψιδάς στην πρώτη του ανάρτηση μετά την αποχώρησή του από το Survivor
Διαβάστε το στο thetoc.grΤο πρώτο post του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρηση δεν ήταν αυτό που φαντάζεσαι
Ο Γιώργος Κοψιδάς επιστρέφει στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο queen.grSurvivor: Η πρώτη ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά μετά την αποχώρησή του (φώτο)
Ο πρώην παίκτης του Survivor και δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Κοψιδάς, το πρωί της Κυριακής, δημοσίευσε μια selfie του εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υπέροχη περιπέτεια που του χάρισε το ριάλιτι επιβίωσης.
Χαμογελαστός και εμφανώς ετοιμοπόλεμος για το επόμενο βήμα του, καλλιτεχνικό ή μη.
Διαβάστε το στο pronews.grSurvivor 2021 - Γιώργος Κοψιδάς: Η πρώτη ανάρτηση του μετά την αποχώρηση - "Είμαι ευγνώμων για τη μοναδική εμπειρία"
Στην Ελλάδα επιστρέφει Ο Γιώργος Κοψιδάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor 021 και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, στην πρώτη του ανάρτηση μετά το παιχνίδι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Ο γνωστός ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε οπως φαίνεται δεν αποχωρίστηκε το μούσι και τα μακριά μαλλιά που απέκτησε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο.
Στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Γιώργος Κοψιδάς έγραψε τα εξής:
«Πετάω για να έρθω στο σπίτι. Είμαι ευγνώμων για αυτό το απίστευτο ταξίδι μου και αυτή τη μοναδική εμπειρία».
Διαβάστε το στο ieidiseis.gr