Αρβανίτης : “Ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ΚΑΕ”
22:08 - 22/03/2021
Εξελίξεις στα διοικητικά της ΚΑΕ Άρης, προανήγγειλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Λευτέρης Αρβανίτης, δηλώνοντας πως ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ομάδα μπάσκετ. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: «Ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ΚΑΕ. Εγώ είμαι πρόεδρος του Α.Σ. που έχει τις μετοχές της εταιρίας και και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το τμήμα για να μείνει όρθιο. Μαζεύονται Αρειανοί για […]
Διαβάστε Περισσότερα στο thessports.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αρβανίτης: “Ερχονται… συμπαίκτες στην ΚΑΕ Άρης”
Στο περιθώριο του φιλανθρωπικού αγώνα με τον Ολυμπιακό, ο Λευτέρης Αρβανίτης μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι έρχονται εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης.
The post Αρβανίτης: “Ερχονται… συμπαίκτες στην ΚΑΕ Άρης” appeared first on PRESSARIS.
Διαβάστε το στο pressaris.grΑρβανίτης: «Έρχονται συμπαίκτες στην ΚΑΕ Άρης»
Αρβανίτης: «Έρχονται συμπαίκτες στην ΚΑΕ Άρης»
22/03/2021
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, στο πλαίσιο της φιλικής αναμέτρησης των κιτρινόμαυρων με τον Ολυμπιακό, τόνισε πως ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ΚΑΕ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Ετοιμάζονται συμπαίκτες για την ΚΑΕ. Εγώ είμαι πρόεδρος του Α.Σ. που έχει τις μετοχές της εταιρίας και προσπαθούμε να βοηθήσουμε το τμήμα για να μείνει όρθιο. Μαζεύονται Αρειανοί για την ΚΑΕ και πιστεύω μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε ανακοινώσεις.
Είμαστε χαρούμενοι που μας κάλεσε ο Ολυμπιακός στην ωραία δράση για να βοηθήσουμε όλοι μας τα νοσοκομεία στη μάχη κατά του κορονοϊού. Εμείς ως Άης είμαστε πάντα
Διαβάστε το στο filathlos.gr