Έξαλλος με τον ΣΚΑΪ ο Κώστας Λουράντος: Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου
09:03 - 23/03/2021
Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντο. Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου τον έβγαλαν στην τηλεοπτική τους εκπομπή για να μιλήσει για τα self test και εκείνος εξέφρασε τον θυμό του για το κανάλι του Φαλήρου και τα όσα έχουν πει για το πρόσωπό του. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με τον Λουράντο: Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου
Ένταση επικράτησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μεταξύ των δημοσιογράφων και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντου.
Διαβάστε το στο Χαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ με τον Λουράντο: Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου. Αντε γειά!
Ένταση επικράτησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μεταξύ των δημοσιογράφων και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντου.
Διαβάστε το στο tanea.grΧαμός στον «αέρα» του ΣΚΑΪ - Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου»
Μεγάλη ένταση επικράτησε το πρωί της Τρίτης (23/03) στον «αέρα» της εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνο…
Διαβάστε το στο NewsBombΧαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Έξαλλος ο Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου»
Χαμός έγινε στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κώστα Λουράντο. Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Οικονόμου τον έβγαλαν στην τηλεοπτική τους εκπομπή για να μιλήσει για τα self test και εκείνος εξέφρασε τον θυμό του για το κανάλι του Φαλήρου και τα όσα έχουν...
The post Χαμός στον αέρα του ΣΚΑΪ – Έξαλλος ο Λουράντος: «Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚώστας Λουράντος κατά ΣΚΑΪ: Ντροπή σας, φύγετε από το φαρμακείο μου
«Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα. Σηκωθείτε και φύγετε από το χώρο που σας φιλοξενεί αυτή τη στιγμή»
Διαβάστε το στο news.grΧαμός με Λουράντο στον ΣΚΑΪ: «Φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου!» (vid)
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Κώστας Λουράντος, έδιωξε από το φαρμακείο του το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΪ!
Διαβάστε το στο fosonline.grKακός χαμός στον ΣΚΑΪ με τον Λουράντο: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου» (video)
Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού. «Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΈνταση στον αέρα του ΣΚΑΪ με τον Λουράντο: Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου. Άντε γεια σας [βίντεο]
«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς που μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα σχεδιασμό του σταθμού σας» Ένταση επικράτησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ μεταξύ των δημοσιογράφων και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Κωνσταντίνου Λουράντου. «Θα μιλήσω για ένα λεπτό μόνο και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Θεωρώ ότι σαν σταθμός διαθέτετε πολύ […]
Διαβάστε το στο topnews.grKακός χαμός στον ΣΚΑΪ με τον Λουράντο: «Ντροπή σας, φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου»
Την ενόχλησή του εξέφρασε ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών Κώστας Λουράντος για χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του σταθμού. «Να με ακούσετε και αυτό που θα πω δεν αφορά εσάς προσωπικά. Σαν σταθμός έχετε πολύ χιούμορ για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε σε μένα τον λόγο, όταν […]
Διαβάστε το στο dete.gr