“Τρελάθηκε” ο Μουτσινάς! Η Βάνια εμφανίστηκε με την δίδυμη αδελφή της

16:15 - 04/12/2019

Τη νέα δοκιμασία του GNTM σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” αλλά η αγαπημένη του συνεργάτιδα Βάνια, Ματίνα Νικολάου […] The post “Τρελάθηκε” ο Μουτσινάς! Η Βάνια εμφανίστηκε με την δίδυμη αδελφή της appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έμεινε «κόκκαλο» ο Μουτσινάς: Η Βάνια εμφανίστηκε με την δίδυμη αδελφή της (vid)

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε τη νέα δοκιμασία του GNTM στο “Καλό Μεσημεράκι” αλλά η αγαπημένη του συνεργάτιδα Βάνια, Ματίνα Νικολάου είχε διάθεση να τον ξαφνιάσει κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο με την δίδυμη αδελφή της! The post Έμεινε «κόκκαλο» ο Μουτσινάς: Η Βάνια εμφανίστηκε με την δίδυμη αδελφή της (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Nίκος Μουτσινάς: Η Βάνια εμφανίστηκε με την δίδυμη αδελφή της - Η αντίδραση του παρουσιαστή (βίντεο)

Τη νέα δοκιμασία του GNTM σχολίασε ο Νίκος Μουτσινάς στο “Καλό Μεσημεράκι” αλλά η αγαπημένη του συνεργάτιδα Βάνια, Ματίνα Νικολάου είχε διάθεση να τον ξαφνιάσει κάνοντας εντυπωσιακή είσοδο με την δίδυμη αδελφή της! “Η κοπέλα ποια είναι;” αναρωτήθηκε εμφανώς απορημένος ο ηθοποιός και παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. “Η δίδυμη αδελφή μου” απάντησε με χαμόγελο η Ματίνα Νικολάου. “Νίκο, δεν μπορούσα μόνη μου και πήρα την αδελφούλα μου την Άνια να το κάνουμε μαζί” πρόσθεσε η ιδιαίτερη φιγούρα “Βάνια” της μεσημεριανής εκπομπής. “Είμαστε ίδιες! Καλή είναι” συμπλήρωσε. Αμέσως μετά, βέβαια, το δίδυμο Άνια – Βάνια επιδώθηκε σε απολαυστικές πόζες με μόνο στόχο να κερδίσει τον Νίκο Μουτσινά που βρισκόταν στη θέση του

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο