Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν»
02:55 - 25/03/2021
Στον καναπέ της εκπομπής Μεσάνυχτα κάθισε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος κι αναφέρθηκε στα πολλά ταξίδια που έχει κάνει αλλά και εξομολογήθηκε […]
The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν στην Ινδία»
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος την Τετάρτη ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα και εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη...
Διαβάστε το στο ZouglaΝάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία είχαν προσπαθήσει να με απαγάγουν
Όλα όσα είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος σε συνέντευξή του για τις εμπειρίες του.
Διαβάστε το στο GazzettaΝάσος Παπαργυρόπουλος: «Στην Ινδία προσπάθησαν να με απαγάγουν»
O γνωστός επιχειρηματίας, Νάσος Παπαργυρόπουλος, μίλησε για την ζωή του και τους κινδύνους που αντιμετώπισε.
Διαβάστε το στο NewsBombΝάσος Παπαργυρόπουλος: «Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν στην Ινδία»
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος την Τετάρτη ήταν καλεσμένος στα Μεσάνυχτα και εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη τους κινδύνους που αντιμετώπισε.
«Έχω...
Διαβάστε το στο govastileto.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: Τελευταία φορά πήγαν να με απαγάγουν! (ΒΙΝΤΕΟ)
Όπως είπε αρχικά ο ίδιος, «έχω κινδυνεύσει πολλές φορές. Είχα αρρωστήσει στην Ινδία κι ήμουν για ημέρες στο πάτωμα χωρίς βοήθεια με εμετό κι αδυναμίες. Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο και πήγαινα να λιποθυμήσω… Έφυγε μόνο του. Τελικά ήρθε κάποιος ειδικευόμενος γιατρός νομίζω, μου έκανε μία ένεση, κάτι αντιβιοτικά και συνήλθα. Δεν ξέρω τι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΟ Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει: "Πήγαν να με απαγάγουν στην Ινδία"
Στις εμπειρίες από τα ταξίδια που έχει κάνει, αναφέρθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος
Διαβάστε το στο thetoc.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: Πήγαν να με απαγάγουν στο τρένο – Χρησιμοποίησα λίγη βία
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” και την Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε τους κινδύνους που αντιμετώπισε στα ταξίδια που έχει κάνει, με μεγαλύτερο...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πήγαν να με απαγάγουν στο τρένο – Χρησιμοποίησα λίγη βία
Διαβάστε το στο spoilersΝάσος Παπαργυρόπουλος: Είχαν προσπαθήσει να με απαγάγουν στην Ινδία
«Ο στόχος τους είναι η απαγωγή είτε για λύτρα είτε για θρησκευτικούς λόγους. Ευτυχώς είμαι γερό παιδί και κατάφερα να ξεφύγω», εξομολογήθηκε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος για την περιπέτεια που είχε. Συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του Alpha και την Ελεονώρα Μελέτη, έδωσε ο γνωστός επιχειρηματίας, νικητής του «J2US» και γνωστός από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor», Νάσος Παπαργυρόπουλος.
«Συνήθως ταξιδεύω μόνος μου. Έχω κινδυνεύσει πολλές φορές στα ταξίδια μου και από αρρώστιες. Έχω αρρωστήσει πάρα πολύ άσχημα στην Ινδία, χωρίς νοσοκομεία, χωρίς τίποτα. Ήμουν πέντε μέρες στο πάτωμα, χωρίς να ξέρω τι έχω και δεν έμαθα ποτέ τι είχα», ανέφερε αρχικά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος.
«Την τε
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Με τρέφει η μοναχικότητα και ο κάθε ένας πρέπει να το εξασκήσει αυτό», είπε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΝάσος Παπαργυρόπουλος: Στην Ινδία πήγαν να με απαγάγουν
Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Με τρέφει η μοναχικότητα και ο κάθε ένας πρέπει να το εξασκήσει αυτό», είπε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο