#Νάσος Παπαργυρόπουλος

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ευρωεκλογές: «Δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή πρόσωπο lifestyle αλλά ως επιχειρηματίας»

tlife.gr
Με αφορμή τις Ευρωεκλογές, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για την To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ευρωεκλογές: «Δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή πρόσωπο lifestyle αλλά ως επιχειρηματίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 17/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, στο […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια» appeared first on Zappit.
23:00 12/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πόνος είναι πόνος και δεν μετριέται σε τετραγωνικά

thecaller.gr
Τόσο στην κατάρρευση της οικογενειακής του περιουσίας όσο και την εξωτερική του εμφάνιση μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Τόσο στην κατάρρευση της οικογενειακής του περιουσίας όσο και την εξωτερική του εμφάνιση μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. “Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό” εξομολογείται ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Τόσο […]
09:00 12/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό» appeared first on Zappit.
21:00 11/04/2024

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη

zappit.gr
Μπορεί να αιφνιδίασε πολλούς, όπως και την οικογένεια του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την απόφαση να δοκιμαστεί στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά […] The post Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη appeared first on Zappit.
00:00 08/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου, οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε για την απόφασή του να κατέβει […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου, οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις» appeared first on Zappit.
14:01 07/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της με την απόφαση μου”

thecaller.gr
Για την απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μάλιστα, όπως παραδέχεται ο γοητευτικός ηθοποιός, η μητέρα του… έχασε 10 χρόνια από την ζωή της όταν ενημερώθηκε πως θα βρεθεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος […]
09:00 07/04/2024

Συγκινεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πατέρας μου στα 80 του έμεινε χωρίς σπίτι

olympia.gr
Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειάς του. «Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα κα βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην […] Συγκινεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πατέρας μου στα 80 του έμεινε χωρίς σπίτι - olympia
18:28 05/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

tlife.gr
Μέσω instagram απαντά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στον Τάσο Τεργιάκη μετά τα λεγόμενά του στο «Πρωινό» του To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 05/04/2024

Κίνηση ματ ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής. Τι είπε για Στέφανο [video]

fimes.gr
Υποψήφιος για ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Το μήνυμά του Υποψήφιος για υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media. Ο επιχειρηματίας γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου και πρώην παίκτης του Survivor στο βίντεο που δημοσίευσε εξήγησε τους λόγοςυ για τους οποίους αποφάσισε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κίνηση ματ ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής. Τι είπε για Στέφανο [video].
22:37 29/03/2024

Αγνώριστος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος - Η νέα εικόνα του

NewsBomb
Μια πολύ όμορφη συνάντηση με τον Ανδρέα Μικρούτσικο είχε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και πόσταραν κοινή τους φωτογραφία στα social media.Περισσότερα...
22:00 31/08/2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ήθελα να βγω ντυμένος αλλά ο αρχισυντάκτης της εκπομπής είπε "άνοιξε το πουκάμισο"

patrasevents.gr
Δεν έλειψε το χιούμορ όταν ο Νάσος Παπαργυρόπουλος βγήμε με ανοιχτό πουκάμισο στον αέρα της εκπομπής
02:53 06/08/2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Προσευχόμουν να μη με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο Survivor All Star»

okmag.gr
Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο τον γνωρίσαμε το 2018 μέσα από το Survivor 2, τη χρονιά που βγήκε νικητής ο Ηλίας Γκότσης. Ο επιχειρηματίας ήταν πολύ καλός αγωνιστικά και ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό. Πλέον δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Σκόπελο και διαθέτει beach bar στο οποίο πριν από έναν μήνα είδαμε τη Σταυρούλα, την Εύη και την Ελένη […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Προσευχόμουν να μη με πάρουν τηλέφωνο να πάω στο Survivor All Star» appeared first on OK! Magazine.
22:58 04/08/2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Χαμός στο Καλοκαίρι Yes με το ανοικτό του πουκάμισο: «Μου είπε ο αρχισυντάκτης να το ανοίξω»

zappit.gr
Στον αέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» βγήκε σήμερα ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. «Σε βλέπω γυμνασμένο, σε βλέπω κούκλο, έχει ξεφύγει και […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος – Χαμός στο Καλοκαίρι Yes με το ανοικτό του πουκάμισο: «Μου είπε ο αρχισυντάκτης να το ανοίξω» appeared first on Zappit.
18:00 04/08/2023

Νάσος Παπαργυρόπουλος για τον πατέρα του, Αργύρη: «Ποτέ δεν καταχράστηκε κάτι, πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι»

okmag.gr
O Νάσος Παπαργυρόπουλος, μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» από το νέο του μαγαζί στην Σκόπελο. Ο επιχειρηματίας μίλησε μεταξύ άλλων και για τον πατέρα του. «Έχω μεγαλώσει σε επιχειρηματική οικογένεια, ήθελα να κάνω ένα επιχειρηματικό βήμα.Δεν μπορούσα να ρισκάρω να είμαι σε θεατρική παράσταση που δεν θα μπορούσα να λείψω μία μέρα. Προτάσεις τηλεοπτικές […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος για τον πατέρα του, Αργύρη: «Ποτέ δεν καταχράστηκε κάτι, πήγαινε με τον σταυρό στο χέρι» appeared first on OK! Magazine.
15:58 22/06/2023

Σοκάρει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πριν 4 χρόνια έπεσα θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα. Ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας μιλά για το Survivor All Star, […] The post Σοκάρει ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Πριν 4 χρόνια έπεσα θύμα απαγωγής στην Ινδία, ήταν προσχεδιασμένο» appeared first on Zappit.
14:00 22/06/2023

Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Αγκαλιά με τα μαγιό τους μέσα σε ποτάμι

okmag.gr
Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε φωτογραφία με την Κατερίνα Δαλάκα να φορούν τα μαγιό τους μέσα στο ποτάμι. Μαζί τους στη throwback φωτογραφία του ζευγαριού βρίσκεται και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Στο στιγμιότυπο ο επιχειρηματίας δεν είχε υιοθετήσει ακόμα το νέο του look με κοντά μαλλιά. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιάζει σφιχτά την Κατερίνα Δαλάκα, ενώ δίπλα τους […] The post Δημήτρης Φιντιρίκος – Κατερίνα Δαλάκα: Αγκαλιά με τα μαγιό τους μέσα σε ποτάμι appeared first on OK! Magazine.
15:58 27/04/2023

Αγνώριστος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Αποχαιρετά το 2022 με διαφορετικό look

tlife.gr
Λίγες ώρες πριν τον ερχομό του νέου έτους και τα social media έχουν «πλημμυρίσει» από ευχές, To άρθρο Αγνώριστος ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Αποχαιρετά το 2022 με διαφορετικό look δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:34 31/12/2022

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Γλύτωσε τα χειρότερα μετά από σοβαρό ατύχημα με μηχανή

eleftherostypos.gr
Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο γνωστός ηθοποιός και επιχειρηματίας Νάσος Παπαργυρόπουλος, κατά τη διάρκεια ταξιδιού του στη Μήλο. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο ίδιος με μια μακροσκελή ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Πάντως, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που συνοδεύει το κείμενο της ανάρτησής του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος […] Το άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Γλύτωσε τα χειρότερα μετά από σοβαρό ατύχημα με μηχανή εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:42 30/05/2022

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το ατύχημά με τη μηχανή και το δημόσιο μήνυμά του

okmag.gr
Ένα ατύχημα είχε με την μηχανή του ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Την αποκάλυψη την έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram. Mάλιστα ο ηθοποιός και επιχειρηματίας έσπασε δυο δάχτυλά του και απέκτησε εγκαύματα 2ου βαθμού. Ο ίδιος μέσα από την ανάρτησή του θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν δίπλα του σε αυτή […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: Το ατύχημά με τη μηχανή και το δημόσιο μήνυμά του appeared first on OK.
17:56 30/05/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load