#Παπαργυρόπουλος

Ήττα του… life style δείχνουν οι δημοσκοπήσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ

ProtoThema.gr
Πρώτη με διαφορά η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου - Εκτός δωδεκάδας Πανόπουλος και Παπαργυρόπουλος - Ποια νησιά θα επισκεφθεί σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
09:00 24/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Στέφανος Κασσελάκης φέρνει κάτι φρέσκο στην πολιτική

Παραπολιτικά
'Στις ευρωεκλογές κατεβαίνω ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας' δήλωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος
14:01 23/04/2024

Ευρωεκλογές 2024 – Νίκος Παππάς: “Ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστέψει σε πρόσωπα που εμπιστεύεται. / Ταυτίστηκα με τον Σ. Κασσελάκη & έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει” – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Άρωμα ευρωεκλογών στην πόλη της Λαμίας. Σε περιοδεία βρίσκονται οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς και Νάσος Παπαργυρόπουλος. Στο studio του Lamia Polis 87,7 και στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς. "Παίρνουμε αρκετή αγάπη από την Λαμία και αυτό είναι πολύ αισιόδοξο.", δήλωσε αρχικά για την επίσκεψή του στην πόλη ο Νίκος Παππάς. "Από πέρυσι είχε αρχίσει να καλλιεργείται η σκέψη της πολιτικής. Είχε γίνει η κρούση από τον Αλέξη Τσίπρα, μετά ήρθε ο Στέφανος που είδα έναν άνθρωπο που μου άρεσε, έχει μεγάλη διάθεση να προσφέρει, ταυτίστηκα.", σχολίασε ο Νίκος Παππάς μιλώντας στον Lamia Polis 87,7. Ο ίδιος
18:39 22/04/2024

Ευρωεκλογές 2024 – Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Να φέρουμε την αλλαγή με νέους ανθρώπους και φρέσκιες ιδέες / Η Στερεά Ελλάδα είναι η προσωπική μου Ιθάκη” – ΒΙΝΤΕΟ

lamianow.gr
Την πόλη της Λαμίας επισκέφθηκε σήμερα ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Παπαργυρόπουλος, με σκοπό να συνομιλήσει με πολίτες στο πλαίσιο της προεκλογικής περιοδείας του στο πλαίσιο των Ευρωεκλογών 2024. Μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του Lamia Polis 87,7 το μεσημέρι της Δευτέρας 22/04, τόνισε πως τα προβλήματα της κοινωνίας τα οποία βιώνει και ο ίδιος ως επιχειρηματίας, τον ώθησαν να κατέβει ως υποψήφιος. "Περισσότερο δραστηριοποιούμαι ως μικρομεσαίος επιχειρηματίας και μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει στην αγορά. Ακούμε για κονδύλια από την Ευρώπη και αυτή τη στιγμή λόγω της γραφειοκρατίας ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας δεν μπορεί να τα λάβει. Από εκεί και πέρα είδα ότι δολ
18:39 22/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη, επειδή βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του

empisteutiko.gr
«Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη γιατί βλέπω μία καθαρότητα στα μάτια του, μου αρέσει η αμεσότητά του, είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας και πιστεύω ότι μπορεί να δημιουργήσεις τις συνθήκες προς όφελος όλων των πολιτών» ανέφερε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας για τον Δημήτρη Παπανώτα και την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είπε πως δεν μπορούσε να […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: Πίστεψα στο όραμα του Στέφανου Κασσελάκη, επειδή βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του appeared first on Empisteutiko.gr.
23:58 21/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Πίστεψα στο όραμά του γιατί βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του»

tlife.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» με αφορμή τη συμμετοχή του στις To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος για Στέφανο Κασσελάκη: «Πίστεψα στο όραμά του γιατί βλέπω μια καθαρότητα στα μάτια του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 20/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα έδωσε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για την […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις και την ίδια νοοτροπία» appeared first on Zappit.
17:01 20/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ευρωεκλογές: «Δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή πρόσωπο lifestyle αλλά ως επιχειρηματίας»

tlife.gr
Με αφορμή τις Ευρωεκλογές, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο Πρωινό για την To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Ευρωεκλογές: «Δεν κατεβαίνω ως διάσημος ή πρόσωπο lifestyle αλλά ως επιχειρηματίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 17/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: "Δεν νιώθω διάσημος αλλά αναγνωρίσιμος επειδή συμμετείχα σε τηλεοπτικά σόου"

patrasevents.gr
"Μια μερίδα του κόσμου πάντα θα έχει κάτι να πει, δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους"
07:53 17/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές, στο […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να δημιουργήσω οικογένεια» appeared first on Zappit.
23:00 12/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πόνος είναι πόνος και δεν μετριέται σε τετραγωνικά

thecaller.gr
Τόσο στην κατάρρευση της οικογενειακής του περιουσίας όσο και την εξωτερική του εμφάνιση μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. Τόσο στην κατάρρευση της οικογενειακής του περιουσίας όσο και την εξωτερική του εμφάνιση μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την υποψηφιότητα με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές. “Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό” εξομολογείται ο Νάσος Παπαργυρόπουλος. Τόσο […]
09:00 12/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά με αφορμή την απόφαση να δοκιμάσει τις δυνάμεις […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Είμαστε μια οικογένεια που δεν έχει το χρήμα ως ύψιστο αγαθό» appeared first on Zappit.
21:00 11/04/2024

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη

zappit.gr
Μπορεί να αιφνιδίασε πολλούς, όπως και την οικογένεια του, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος με την απόφαση να δοκιμαστεί στις επερχόμενες Ευρωεκλογές αλλά […] The post Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκαλύπτει το άγνωστο παρασκήνιο της συνάντησης με τον Στέφανο Κασσελάκη appeared first on Zappit.
00:00 08/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου, οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις»

zappit.gr
Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Γεια σου και στον Κωνσταντίνο Αρτσίτα και μίλησε για την απόφασή του να κατέβει […] The post Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πατέρας μου είναι 80, άλλη στόφα ανθρώπου, οι δεσμοί αίματος δεν σε κάνουν να έχεις τις ίδιες απόψεις» appeared first on Zappit.
14:01 07/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: “Η μητέρα μου έχασε 10 χρόνια από τη ζωή της με την απόφαση μου”

thecaller.gr
Για την απόφαση να δοκιμαστεί στον στίβο της πολιτικής μίλησε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και την δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου. Μάλιστα, όπως παραδέχεται ο γοητευτικός ηθοποιός, η μητέρα του… έχασε 10 χρόνια από την ζωή της όταν ενημερώθηκε πως θα βρεθεί υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Πιο συγκεκριμένα, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος […]
09:00 07/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Δεν θέλω κανένας να δει τον πατέρα του σε αυτή την κατάσταση»

patrasevents.gr
«Χάσαμε το πατρικό μου, ο πατέρας μου είναι 80 χρονών και έμεινε χωρίς σπίτι»
07:53 06/04/2024

Συγκινεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πατέρας μου στα 80 του έμεινε χωρίς σπίτι

olympia.gr
Συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Νάσος Παπαργυρόπουλος και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την υποκριτική αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας της δικής του οικογένειάς του. «Έκανα μια τρίγλωσση ταινία στην Ελλάδα κα βραβευτήκαμε στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Μακάο. Έκανα το επάγγελμα του ηθοποιού γιατί το είχα πάθος, δεν έζησα από αυτό. Στην […] Συγκινεί ο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ο πατέρας μου στα 80 του έμεινε χωρίς σπίτι - olympia
18:28 05/04/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου»

tlife.gr
Μέσω instagram απαντά ο Νάσος Παπαργυρόπουλος στον Τάσο Τεργιάκη μετά τα λεγόμενά του στο «Πρωινό» του To άρθρο Νάσος Παπαργυρόπουλος: Απαντά με βίντεο στον Τάσο Τεργιάκη – «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 05/04/2024

Κίνηση ματ ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής. Τι είπε για Στέφανο [video]

fimes.gr
Υποψήφιος για ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Παπαργυρόπουλος – Το μήνυμά του Υποψήφιος για υποψήφιος ευρωβουλευτής είναι ο Νάσος Παπαργυρόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος με ένα βίντεο το οποίο δημοσίευσε στα social media. Ο επιχειρηματίας γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου και πρώην παίκτης του Survivor στο βίντεο που δημοσίευσε εξήγησε τους λόγοςυ για τους οποίους αποφάσισε […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Κίνηση ματ ΣΥΡΙΖΑ: Πώς ο Νάσος Παπαργυρόπουλος υποψήφιος ευρωβουλευτής. Τι είπε για Στέφανο [video].
22:37 29/03/2024

Νάσος Παπαργυρόπουλος: Υποψήφιος… για υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Τι ώθησε τον Survivor στην απόφασή του

thetoc.gr
Οπως γράφει στο μήνυμά του "δεν μίλησα με κανένα πολιτικό αρχηγό και με κανένα κόμμα, είδα μια ανοικτή πλατφόρμα που είχε δημιουργήσει ο Στέφανος"
21:09 29/03/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load