Νίκος Ψαρράς: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 23 ετών”

11:27 - 27/03/2021

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όσα ομολόγησε δημόσια η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου To άρθρο Νίκος Ψαρράς: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 23 ετών” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στην ηλικία των 23 ετών”

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όσα ομολόγησε δημόσια η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη. Ο έμπειρος ηθοποιός, που πρόσφατα ενσάρκωσε τον ρόλο του Ιάσονα στο «Καφέ της Χαράς» έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Σίσσυ Μενεγάτου και την εφημερίδα On Time. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα 26 χρόνια πορείας του στο ... Περισσότερα To άρθρο Αποκαλυπτικός ο Νίκος Ψαρράς: “Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στην ηλικία των 23 ετών” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Ψαρράς: «Στα 23 μου δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση»

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και τα 26 χρόνια του στο θέατρο

Διαβάστε το στο

Ψαρράς: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 23 ετών

Στην αποκάλυψη ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση σε ηλικία 23 ετών προχώρησε ο Νίκος Ψαρράς. «Μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι της παρούσης να το πω. Γιατί εγώ μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, να το αντιμετωπίσω ακαριαία και να πω «κόφτο!». Εγώ το έκανα, παρόλο που ήμουν μόλις 23 χρονών. Δεν είναι όμως της παρούσης. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Ψαρράς: Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουν 23 ετών

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε όσα ομολόγησε δημόσια η Ζέτα Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Νίκος Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, ήμουν μόλις 23 ετών, μπόρεσα να το αντιμετωπίσω ακαριαία και να πω «κόφτο!»

Είσαι 26 χρόνια στο θέατρο. Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; Μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι της παρούσης να το πω. Γιατί εγώ μπόρεσα να σταθώ στα πόδια μου, να το αντιμετωπίσω ακαριαία και να πω «κόφτο!». Εγώ το έκανα, παρόλο που ήμουν μόλις 23 χρονών. Δεν είναι όμως της παρούσης. Και αυτό γιατί εμένα δε […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, ήμουν μόλις 23 ετών»

Ο Νίκος Ψαρράς σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στην ON Time και την Σίσσυ Μενεγάτου, αναφέρεται στα 26 […] The post Νίκος Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, ήμουν μόλις 23 ετών» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νίκος Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 23 μου»

Ο Νίκος Ψαρράς σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που δίνει στην ON Time και την Σίσσυ Μενεγάτου, αναφέρεται στα 26 χρόνια πορείας του στο θέατρο, την οικογένειά του και αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση. Είσαι 26 χρόνια στο θέατρο. Έχεις δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση; Μου έχει συμβεί, αλλά δεν είναι […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, ήμουν μόλις 23 ετών»

Η εξομολόγηση του ηθοποιού

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Νίκος Ψαρράς : «Στα 23 μου δέχθηκα σ3ξουαλική παρενόχληση»

Αποκαλυπτικός ο ηθοποιός Νίκος Ψαρράς για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί αλλά και τα 26 χρόνια του στο θέατρο

Διαβάστε το στο to10.gr

Νίκος Ψαρράς: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση, ήμουν 23 ετών»

"Τρομοκρατούμαι μόνο στην ιδέα ότι κάποιος μπορεί να πειράξει το παιδί μου", αναφέρει ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της