Φάρμα: Άφωνοι οι πάντες, η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί
22:16 - 27/03/2021
Δεν περίμεναν οι παίκτες στην Φάρμα, την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης της Σοφίας Παυλίδου. Η δυσφορία που ένιωσε κατά την […]
The post Φάρμα: Άφωνοι οι πάντες, η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Φάρμα: Η Σοφία Παυλίδου έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς
Μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις περίμενε τους παίκτες στην Φάρμα, αφού η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι. Η δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας για την ασυλία αλλά και το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, την έκαναν να πάρει μια δύσκολη απόφαση κατά την διαδικασία επιλογής ... Περισσότερα
To άρθρο Φάρμα: Η Σοφία Παυλίδου έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί οικειοθελώς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο «Πάγωσαν» όλοι με τη Σοφία Παυλίδου: Ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τη «Φάρμα»!
Δυσφορία και ανευθυνότητα ήταν οι λόγοι που οδήγησαν την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου να ανακοινώσει την αποχώρησή της από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα».
Διαβάστε το στο «Η Φάρμα»: Η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση (βίντεο)
Η Σοφία Παυλίδου, άφησε «άφωνους» τους συμπαίκτες της στην «Φάρμα», καθώς τους ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς.
Η δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας για την ασυλία αλλά και το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, την έκαναν να πάρει μια δύσκολη απόφαση κατά την διαδικασία επιλογής του επόμενου μονομάχου:
«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι το ταξίδι της Φάρμας τελειώνει εδώ. Πέρασα πολύ ωραία αλλά αυτή η δυσφορία με έκανε να το σκεφτώ, Αποχωρώ και δεν θέλω να το σκεφτώ παραπάνω. Θα νιώθω ανεύθυνη για τα παιδιά μου.
Δεν θέλω να έχω στο μυαλό μου ότι θα σταματήσει να είναι διασκεδαστικό μετά από αυτήν την δυσφορία. Δεν είναι βεβιασμένη απόφαση, πέρασα πολύ δύσκολ
Διαβάστε το στο pronews.grΦάρμα: Άφωνοι οι πάντες, η Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε ότι αποχωρεί
Δεν περίμεναν οι παίκτες στην Φάρμα, την ανακοίνωση της οικειοθελούς αποχώρησης από την Σοφία Παυλίδου. Η δυσφορία που ένιωσε κατά την διάρκεια της απαιτητικής δοκιμασίας για την ασυλία αλλά και το γεγονός ότι της λείπουν τα παιδιά της, την έκαναν να πάρει μια δύσκολη απόφαση κατά την διαδικασία επιλογής του επόμενου μονομάχου: «Θέλω να μοιραστώ […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου – Άφωνοι οι παίκτες!
Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τη Φάρμα προκαλώντας αντιδράσεις. Η Σοφία Παυλίδου κατάφερε να αφήσει και τους τηλεθεατές...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου – Άφωνοι οι παίκτες!
Διαβάστε το στο spoilersΦάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου – Άφωνοι οι παίκτες!
Η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου ανακοίνωσε μπροστά σε όλους ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τη Φάρμα προκαλώντας αντιδράσεις.
από το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.gr