Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες μετά την αποχώρηση μου»

08:57 - 28/03/2021

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, με αφορμή τη νέα σειρά «Σιωπηλός δρόμος» που έρχεται […] The post Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Δεν παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες μετά την αποχώρηση μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: “Δεν βλέπω πολύ πλέον Άγριες Μέλισσες”

Στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, όπου αναφέρθηκε και στη συμμετοχή που είχε στις Άγριες Μέλισσες. Έπαιξε ρόλο στο να πεις το «ναι» στον «Σιωπηλό δρόμο» ότι είναι κάτι τελείως κόντρα στο ρόλο της Θεοδοσίας στις «Άγριες Μέλισσες»;  Φυσικά, ο «Σιωπηλός δρόμος» διαδραματίζεται στο σήμερα. Τόσο οι «Μέλισσες» ... Περισσότερα To άρθρο Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: “Δεν βλέπω πολύ πλέον Άγριες Μέλισσες” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

«Δεν παρακολουθώ τις Άγριες Μέλισσες μετά την αποχώρηση μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, με αφορμή τη νέα σειρά «Σιωπηλός δρόμος» που έρχεται στο MEGA, στο Τύπος TV και την δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Μέσα σε όλα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην προηγούμενη τηλεοπτική της συνεργασία, στις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Έπαιξε ρόλο στο να πεις το «ναι» στον «Σιωπηλό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο