«Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
12:42 - 28/03/2021
Για την τηλεόραση, τις Άγριες Μέλισσες, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, με θάρρος, ο Νίκος Αποστολόπουλος […]
The post «Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Ποιός γνωστός σχεδιαστής έκανε το αιχμηρό σχόλιο για την παρουσιάστρια.
Διαβάστε το στο Νίκος Αποστολόπουλος: «Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Ο Νίκος Αποστολόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει η τηλεόραση. Βλέπω τις Άγριες Μέλισσες και είναι φίλοι μου η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Έχουν μια ηθικοί η οποία ταιριάζει σε εμένα. Είναι αληθινοί». «Μου διηγούνται οι φίλες μου το Survivor και έχω δει κάποια αποσπάσματα» πρόσθεσε ο σχεδιαστής συμπληρώνοντας πως «μου αρέσει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Αποστολόπουλος: Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει ζωντανή εκπομπή
Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε συνέντευξή στην Real Life και μεταξύ πολλών άλλων θέλησε να κάνει και ένα ιδιαίτερο σχόλιο για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Νίκος Αποστολόπουλος: Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει ζωντανή εκπομπή
Διαβάστε το στο spoilers«Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Με σκληρά λόγια μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Νίκος Αποστολόπουλος.
Διαβάστε το στο to10.gr«Είναι ηλίθιοι αυτοί που έβαλαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να κάνει εκπομπή»
Έξω από τα δόντια μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε συνέντευξη του! Για την τηλεόραση, τις Άγριες Μέλισσες, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το Survivor μίλησε μεταξύ άλλων, με θάρρος, ο Νίκος Αποστολόπουλος στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Το σχόλιο, δε, του γνωστού σχεδιαστή για την παρουσιάστρια του Alpha προκαλεί, αν μη τι […]
Διαβάστε το στο dete.gr