Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο το κορμί. Είναι θαύμα που μιλάμε – Ποια είναι η σύντροφός του

08:29 - 02/04/2021

Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για ατύχημα που είχε πριν από περίπου... > Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο το κορμί. Είναι θαύμα που μιλάμε – Ποια είναι η σύντροφός του

Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Βρεττός: Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε

O Ηλίας Βρεττός ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και γιατί πιστεύει πως έζησε ένα θαύμα. Το άρθρο Ηλίας Βρεττός: Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί

Ηλίας Βρεττός: «Ζω από θαύμα. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός», είπε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί

Ηλίας Βρεττός: «Ζω από θαύμα. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός», είπε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ spoilers

Εθνική Ελλάδας: Εντάχθηκαν στις προπονήσης Λαρεντζάκης-Λούντζης

WTA 1000: Ήττα και αποκλεισμός για τη Σάκκαρη

Πατέρας Αντώνιος: Δεν παραπέμπεται σε δίκη με τις έρευνες να συνεχίζονται

Αγρότες: Επιστρέφουν στα μπλόκα τους

Ν. Ανδρουλάκης: «Το Flyover είναι ακόμα ένα πείραμα»

Ντουμπάι: Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Σάκκαρη