Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο το κορμί. Είναι θαύμα που μιλάμε – Ποια είναι η σύντροφός του
08:29 - 02/04/2021
Ο Ηλίας Βρεττός ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show”, το βράδυ της Πέμπτης και μίλησε για ατύχημα που είχε πριν από περίπου...
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Ηλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο το κορμί. Είναι θαύμα που μιλάμε – Ποια είναι η σύντροφός του
Διαβάστε Περισσότερα στο spoilers
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλίας Βρεττός: Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε
O Ηλίας Βρεττός ήταν ένας από τους καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε αλλά και γιατί πιστεύει πως έζησε ένα θαύμα.
Το άρθρο Ηλίας Βρεττός: Πιστεύω στο Θεό γιατί έχω νιώσει το άγγιγμά του… Είναι θαύμα που μιλάμε εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΗλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί
Ηλίας Βρεττός: «Ζω από θαύμα. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός», είπε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.
Διαβάστε το στο pagenews.grΗλίας Βρεττός: Είμαι σφαγμένος σε όλο μου το κορμί
Ηλίας Βρεττός: «Ζω από θαύμα. Η παραμόρφωση της καμπίνας ήταν τέτοια που οι πραγματογνώμονες είπαν ότι δεν βγαίνεις ζωντανός», είπε σε συνέντευξή του ο τραγουδιστής.
Διαβάστε το στο